sj4000 je za 63€, sj5000 za 69€, tam asi nie je nad cim rozmyslat nie? aj ked normalnu recenziu na 5000 som este nevidel, ale ma trosku vacsiu baterku a trocha viac mpix, otazka je ci bude baterka zo 4000 pasovat aj na 5000
Ahojte, v prípade SJ4000 a SJ4000 WiFi dávajte veľký pozor na fake-y. Napr. SJ5000 je fake, nie je to nástupcom SJ4000. Dávam do pozornosti článok o SJ4000 a o SJ4000 Wifi na stránke techmoan. Sú tam recenzie z viacerých kamier, napr. aj Mobius. Ja mám Mobius a som maximálne spokojný, jediná nevýhoda je chýbajúci display ale ak más mobil s OTG tak ho vieš pripojiť a nastavovať resp. sledovať cez telefón. Ja som vyrobil 3,5 palcový display s externou baterkou a cez ňu viem sledovať čo práve kamera zaberá.
Ale vráťme sa k SJ4000 a SJ4000 Wifi, prečítajte si tieto články a pozrite si videa bez kompresie v originálnej kvalite, dajú sa stiahnuť zo stránky:
SJ4000 nie je fake-om GoPro ale dobre vydarená čínska kamera. SJ5000 nemá nič spoločné s SJ4000, použili len názov aby lákali ľudí kúpiť to. Všetko je pekne vysvetlené v článku čo som nalinkoval vyššie (2. link). Ten chlapík testuje kamery a robí celkom dobré recenzie. Odporúčam si pozrieť recenziu len pre to aby ste si nevyhodili zbytočne peniaze za kamery a hľadali dobrú kameru na úkor vašej peňaženky, ja to už poznám
ja som túžil po takej kamere ako GoPro ale rozhodol som sa, že nikdy za ňu nedám tak nehorázne peniaze (>400€)
objavil som túto SJ4000 za 80€ aj s náhradnou baterkou, nabíjačkou a nejakými držiakmi naviac a vedel som, že sa zmestím do 100€ - aj s tým, že mi to odchytili na colnici a im som platil 20€ tak ju mám doma už asi mesiac a zatiaľ som veľmi spokojný, samozrejme nie je to 100%-tné GoPro...ale ak si porovnám pomer ceny 1:4 a pomer kvality, ktorá je s najlepšou (teraz už starou GoPročkou) Hero3+ Black tak dobrá, že sa jej uspokojivo približuje (pozrite si porovnania na YT (Silver 3 sa na SJ4000 ani nehrabe, Black 3+ je na tom lepšie)) tak nieje o čom
uploadol som 3 minútové video z kamery (neupravované, nerendrované) - je zo zjazdu za veľmi pekného počasia, úchyt je na prilbe, záber je vzhľadom na terén veľmi stabilný
to nemyslis vazne ze ju chces porovnavat s black+, ktora nahrava v 60-100+ fps, a sj4000 ma problem s 30fps
za tu cenu OK, aj tak si myslim ze si ju dost preplatil, 100€ by som za nu uz nedal, maximalne 60
ked ju chces porovnavat tak jedine so silver a uz aj na nu dost vyrazne straca, to video je bohuzial nepozeratelne lebo strasne taha oci, tych 30fps vidiet, farebne vyzera pekne, ale fps to zabija
za tie prachy a obsah balenia je to celkom dobra kupa, ale neprehanal by som to a neporovnaval ani so silverou
za 250€ mas najlacnejsiu go pro, a v tej cene sa pohybuju aj sony action cam a kamerka od mio, tak neviem aku kameru si mal >400€ na mysli
žiaden problém s 30fps nemá, neviem prečo sa na to naschvál pozeráš tak pesimisticky, proste sa treba zmieriť s tým, že GoPročky sú predražené a Čína to vymyslela šikovne touto cestou
a za tých tvojich 60€ si choď kúpiť displej ku GoPro a nie športovú kameru...aha, nie, aj ten stojí samotný viac...
a neviem čo to trepeš ohľadom ťahania očí - filmy sa natáčajú na 24fps, aj to ti ťahá oči ? 60fps pri GoPro používa málokto na svoje zábery, načo by im to bolo ? 2x väčšia veľkosť a rozdiel minimálny ?
ak sa bavíme o spomalení videa, pozri si taký plugin "Twixtor" čo to dokáže s 30fps videom - to, čo bežný slow v programe so 60fps+ videom...
mal som na mysli GoPro HD Hero3+ BE, ktorá kým nevyšla 4. generácia Hero tak stála 380€ (keď vyšla tak 430€, najnovšia GoPro HD Hero 4 Black stojí 480€ a nemá ani len displej - ďalších 70€)
nebudem sa s tebou hadat lebo si zaslepeny kupou predrazenej cinskej kamery a budes si ju obhajovat stoj co stoj
naco mi displej ked si ju viem sparovat s telefonom
kamera ktora nahrava v 30fps je na cyklistiku a seriozne videa nepouzitelna, ved mi zase nehovor ze ten zjazd ti netaha oci...
/
aby sme predisli nedorozumeniam, sj4000 som kupil za 55€ aj s baterkou, na colnici mi ju nezastavili, prisla za 2 tyzdne a o tyzden som ju predal na bazosi za 60€ chalanovi ktory ju pouziva ako autokameru
Ak by som si mal kupit SJ4000 to uz si radsej kupim novu GOPRO HD Hero - zakladna verzia 125 eur v obchodoch, na nete bude o nieco lacnejsia. Napr. http://www.shark.sk/kamery/gopro-hd-hero-edition-0/ Full HD robi 30fps tak ako SJ4000 akurat to nie je cinska napodobenina.
podla mna drahe na to co to "vie" : 1080i ma sice 50fps ale to je prekladany obraz, nie realny teda 1080p, tam je len 25fps. no a jedna hodina nahravania to dorazila uplne, zalostne malo. ta najnizsia rada GOPRO ma 1080p a 30fps a 2,5 hodiny nahravania, aj ked bateria je zabudovana, co tiez nie je bohvieco. no powerbanky sa uz robia dost male na to aby sa dali primontovat skoro hocikde.
a to vazne niekto kupuje gopro v slovenskych shopoch? ja som kupil gopro3 black edition ked bola uplna novinka za cenu hlboko pod 300€, samozrejme tu vtedy stala tiez okolo 400€
Alebo pozri toto http://www.alza.sk/benq-sp2-d1775779.htm#popis síce to nemám ani neviem ako filmuje,ale je to lacnejšie ako gopro,a máš tomu zadarmo (aspoň tak tam píšu) popruhy a držiaky...........
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale vráťme sa k SJ4000 a SJ4000 Wifi, prečítajte si tieto články a pozrite si videa bez kompresie v originálnej kvalite, dajú sa stiahnuť zo stránky:
SJ4000: http://www.techmoan.com/blog/2014/2/3/the-sj4000-action-camera-review.html
SJ4000 Wifi: http://www.techmoan.com/blog/2014/9/22/at-last-its-the-real-sj4000-wifi-review.html
aj keby to bola pravda a bol to "fejk fejku", tak ma za rovnake prachy lepsie parametre
objavil som túto SJ4000 za 80€ aj s náhradnou baterkou, nabíjačkou a nejakými držiakmi naviac a vedel som, že sa zmestím do 100€ - aj s tým, že mi to odchytili na colnici a im som platil 20€ tak ju mám doma už asi mesiac a zatiaľ som veľmi spokojný, samozrejme nie je to 100%-tné GoPro...ale ak si porovnám pomer ceny 1:4 a pomer kvality, ktorá je s najlepšou (teraz už starou GoPročkou) Hero3+ Black tak dobrá, že sa jej uspokojivo približuje (pozrite si porovnania na YT (Silver 3 sa na SJ4000 ani nehrabe, Black 3+ je na tom lepšie)) tak nieje o čom
uploadol som 3 minútové video z kamery (neupravované, nerendrované) - je zo zjazdu za veľmi pekného počasia, úchyt je na prilbe, záber je vzhľadom na terén veľmi stabilný
za tu cenu OK, aj tak si myslim ze si ju dost preplatil, 100€ by som za nu uz nedal, maximalne 60
ked ju chces porovnavat tak jedine so silver a uz aj na nu dost vyrazne straca, to video je bohuzial nepozeratelne lebo strasne taha oci, tych 30fps vidiet, farebne vyzera pekne, ale fps to zabija
za tie prachy a obsah balenia je to celkom dobra kupa, ale neprehanal by som to a neporovnaval ani so silverou
za 250€ mas najlacnejsiu go pro, a v tej cene sa pohybuju aj sony action cam a kamerka od mio, tak neviem aku kameru si mal >400€ na mysli
a za tých tvojich 60€ si choď kúpiť displej ku GoPro a nie športovú kameru...aha, nie, aj ten stojí samotný viac...
a neviem čo to trepeš ohľadom ťahania očí - filmy sa natáčajú na 24fps, aj to ti ťahá oči ? 60fps pri GoPro používa málokto na svoje zábery, načo by im to bolo ? 2x väčšia veľkosť a rozdiel minimálny ?
ak sa bavíme o spomalení videa, pozri si taký plugin "Twixtor" čo to dokáže s 30fps videom - to, čo bežný slow v programe so 60fps+ videom...
mal som na mysli GoPro HD Hero3+ BE, ktorá kým nevyšla 4. generácia Hero tak stála 380€ (keď vyšla tak 430€, najnovšia GoPro HD Hero 4 Black stojí 480€ a nemá ani len displej - ďalších 70€)
naco mi displej ked si ju viem sparovat s telefonom
kamera ktora nahrava v 30fps je na cyklistiku a seriozne videa nepouzitelna, ved mi zase nehovor ze ten zjazd ti netaha oci...
/
aby sme predisli nedorozumeniam, sj4000 som kupil za 55€ aj s baterkou, na colnici mi ju nezastavili, prisla za 2 tyzdne a o tyzden som ju predal na bazosi za 60€ chalanovi ktory ju pouziva ako autokameru
Nemáš náhodou aj hernú konzolu?
Čo také niečo?