Kolko krat je podla vas úpotrebne nastavit hydraulicke kotucovky shimano deore, aby sli OK?
Je normalne, aby sa na novom biku stelovali za mesiac uz 4 krat?
A furt mi po dvoch jazdach chyta kotuc o platnicky....
13.08.2004 - 08:30:27
00
Casom si zvyknes... ;)
13.08.2004 - 09:44:41
00
Dal som za bike skoro 40l, aby som mal pokoj, a zatial s nim len chodim po servisoch, tak to je uz skutocne sila...
A samozrejme v servise to neakceptuju ako reklamaciu, takze za kazde tunnig´, ktory vam vydrzi tak 2 jazdy a 20km treba platit...
Tie kotuce ma fakt seru, keby som to bol vedel, kupil by som radsej v-ecka!!!
A potom ze GT je super znacka !?????????
13.08.2004 - 10:02:38
00
Takze po

a) podla mna neviem na nastaveni kotucoviek nie je ziadna veda, zvladnes to aj doma, potrebujes na to iba jednu A4, takze najprv uvolni skrutky, ktore strmen drzia na kolese, roztoc koleso a stlac brzdu, strmen sa dostane do urcitej polohy, mierne dotiahni skrutky ale iba tak aby sa strmen este mohol trosku pohybovat medzi kotuc a dosticky vloz 3alebo 4 pruzky papiera (3x4cm) tie pruzky navrstvi na seba a tak ich vloz medzi kotuc a dosticky, potom popros kamosa alebo mamu, nech poriadne stlaci brzdovu paku a ty poriadne dotiahni fixovacie skrutky.

b)GT nemoze za to, ze shimano brzdy nefunguju spravne....skor servis c) to ze das za bike 40 litrov neznamena ze bude bez problemov ja mam fula ze peknych 54 litrov a teraz mi na nom odisiel tlmic, doslova vytiekol olej...
takze asi tak...
no kazdopadne ti prajem vela stastia
13.08.2004 - 10:41:38
00
ano mas pravdu, GT za to nemoze...musim priznat, ze kostra GT a celkova pohoda pri jazde ju super, to ano...
ale tie komponenty a hlavne ten servis okolo toho, no otras!!!
na stelovanie tych kotucov si asi netrufnem sam, dam to radsej do servisu za nejake kilo....
len ma sere ze o dva tyzdne tam pravdepodobne pojdem zas...
najradsej by som tie kotuce dal dole a poslal shimanu ako reklamaciu...
ked som si bike doniesol domov z predajne a sadol nan, tak pri prvej jazde dole kopcom som zistil, ze mi zadny kotuc nehorazne drie o platnicky (bolo to pocut nadaleko)...no co si ma o tom bezny spotrebitel mysliet??
ak sa tebe zda 36l za bike malo, tak mne vzhladom na priemerny plat v BB regione urcite nie...
pred tym som mal neznackovy bike za 7l, obehal s nim cele slovensko a nebol s nim ani raz v servise...
13.08.2004 - 10:50:03
00
keyboard_arrow_up