Nazdar bikeri mám takú otázočk uan vás !
Je veľký rozdiel medzi LX, XT a XTR prešmikovačmi ???
19.09.2005 - 16:24:07
00
Nie je velky rozdiel medzi LX a Alivio presmykom!!!!! Vlasna skusenost. Menil som Alivio za LX 2004 a velky rozdiel som nepostrehol!!! Dokonca je LX lahsie iba o 9 gramov. Vsetko to je iba image. (image je na nic)
19.09.2005 - 17:47:54
00
VLastna skusenost moja medzi aliviom a lx je citelny rozdiel radi pohotovejsie rychlesie ...
19.09.2005 - 18:39:30
00
Suhlas s jarosom...mal som alivio potom deore a teraz mam xt a ten rozdiel je vazne cititelny.cim vyssia rada tym lespie radi
19.09.2005 - 19:43:17
00
Je to vec nazoru, je jasne, ze ti nikto kto si kupil drahy XT alebo XTR presmykac nepovie, ze to je rovnake ako LX :-) Ale vec sa ma tak, ze tam ide len o rozdiel vo vahe, funkcnost je rovnaka.
V nizsich sadach je rozdiel najma v tom, ze su konstruovane na 8stupnovu kazetu, kde je aj sirsia retaz a napr. acera ma IG prevodniky, cize si moc nerozumie s HG retazou a podobne, ale to uz je o inom.
Ale ak porovnavas len tieto tri sady, funkcnost je rovnaka, neverim, ze je tu niekto, kto postrehne rozdiel v preradovani napr. medzi LX a XT presmykacom.
20.09.2005 - 07:04:47
00
ja vozim xtr presmyk radenie packove deore a na manzelkinom nejaky sitovy shimano ten vobec najnizsi s dolnym tahom radenie revoshift (radi hladsie ako deore), sem-tam idem na jej biku kedze tam mam detsku sedacku a moj neodborny nazor je taky, ze vyrazny rozdiel v radeni pri kludnej jazde (s dietatom a s tym bicyklom si netrufam tomu nalozit to je pravda) som nepostrehol, dizajnovo ked to porovnam to uz hej :-) je to ako ferrari a lada, dufam ze je rozdiel aj v trvacnosti
20.09.2005 - 15:29:52
00
keyboard_arrow_up