Kúpil som Specialezed HR-comp disc. Zo začiatku bolo všetko O.K. Ale problem je v tom že sa mi na ňom veľmi ťažko ide. Nebude to v gumách alebo vo vidlici? Odpíšte prosím
Kúpil som Specialezed HR-comp disc. Zo začiatku bolo všetko O.K. Ale problem je v tom že sa mi na ňom veľmi ťažko ide. Nebude to v gumách alebo vo vidlici? Odpíšte prosím
to LITTLEFOX : "podla mna XTR... sudim tak preto lebo som SRAM este nevidel na profi bajku... takze podla mna XTR ... a zalezi to od toho ci robi sram aj kratke voditko" ...poznas tuto hlasku? to si zase vypotil ty na inom fore...tak najskor sud seba aky si odbornik a potom druhych...OK?
to Marek : hlaska stala zato, ale da sa riesit. Po zime treba urobit : 1.schudnut 2.zacat trenovat 3.vymenit plaste tak za 1,9 4.dobre ich nahustit 5.premazat vsetky pohyblive suciastky bicykla...vela zdaru
to Billes-rehooot reakcia roku 2006!Čo ak je chlapec úplný začiatočník a má skutočne nejaký prolém s bikom,napr.s nábojmi alebo so stredovým zložením?Rehóóót!
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.