Caute, dnes mi prisli nove kolesa Aksium tak by ma celkom zaujimalo, ake mate s nimi aj vy skusenosti, lebo ja som bol celkom prekvapeny, ze kolesa, nato ze su nove maju celkom slusne osmicky, hlavne zadne. Neviem ci uz na nich niekto jazdil, snad nie, boli zo Suncycle, ale teda zadne koleso celkom slusne lietalo do stran. Nastasie mam doma centrovaciu vidlicu, tak som to dorovnal, ale co ja viem, je to normalne? Inak som sa bol prebehnut a zda sa, ze su v pohode. Po nejakych kilakoch ich dam docentrovat do servisu, ale ma to celkmo nemilo prekvapilo, ze mozu vypustit take rozhasene kola z tovarne, teda ak ich ozaj uz niekto nemal nahodene, ale vyzerali ako nove, sice na orechu nebola nalepka, co sa mi zda ze by mala byt, ale to neviem isto.
25.05.2012 - 16:55:44
00
Čavte borci. Chcem kúpiť set kolies a rozmyšľam (okrem iných ) aj o týchto Mavic Aksium. Aké máte s nimi skúsenosti ?? Koľko km ste na nich pojazdili a aké poruchy sa vyskytli (napr. prasknutá špica,vôľa v nábojoch, zadrhávanie ložiska,......) ??

Najazdím cca 7000km do roka, tento rok by som rád najazdil ešte viac a bol by som nerád keby som ich po "sezóne" musel meniť. Jo.....vážim cca 78 až 80kg.

Vďaka za info ;) .
13.01.2013 - 08:57:58
00
keyboard_arrow_up