chcem kupit novu vidlu. Teraz mam RST Gilla Plus, jazdim XC (a jemny freeride ), mam specialized hardrock comp 2007, a1 ram. rozpocet...no cca do 8 tis. Sk. Moja vaha - 75 kg.
Aj ja zvazujem kupu lacnejsies vidly (ale az o rok) a tiez ma zaujima, ze aka vidla by bola vhodnejsia na jazdenie po lese, narocnom terene, skokoch,... ci sa mi oplati kupit duro 130mm (teraz mam rst launch 100mm) alebo dosporit na rux, (alebo e*****n?)alebo nieco v podobnej cenovej kategorii,...
Upravený Durolox. Pokud je moc drahá, tak upravenou verzi Duro FR 20.
Edit: Ještě k tomu upravenému Duroloxu něco z praxe. TinkTing z BF, který toho má vyzkoušeno také extrémně hodně, ale pohybuje se v praxi ve vyšších zdvihách než já, tak na Nomadovi přešel na upraveného Duroloxe a to z VAN R 36 a je spokojenější než byl s tou Foxkou.
Aj ja zvazujem kupu lacnejsies vidly (ale az o rok) a tiez ma zaujima, ze aka vidla by bola vhodnejsia na jazdenie po lese, narocnom terene, skokoch,... ci sa mi oplati kupit duro 130mm (teraz mam rst launch 100mm) alebo dosporit na rux, (alebo e*****n?)alebo nieco v podobnej cenovej kategorii,...
Pokud to má být vyloženě na ježdění po lese, tak E*****n. Ale je třeba si uvědomit, že to je vidlice na ježdění a ne na blbnutí na skokách. Na blbnutí na skoky je třeba úplně jiné chování vidlice a od toho jsou tu jiné vidlice, ty ale zase nejsou vhodné chováním na ježdění po lese.
Mlok...vidím, že máš so mnou trpezlivosť.
Inak presne to, čo som hovoril. Nepochybujem o tom, že ten E*****n jazdí jedna báseň, ale aký je v podstate? Všetky tie mazania, výdrž materiálu, živostnosť...hm?
keby si rozobral vedla seba FOX, Rebu a E*****na, pomiešal veci a dával ich na kopu podla prevedenia (ako sa ti páči kvalita spracovania), aby vznikli dve kôpky. Zistil by si zaujímavú maličkosť. Pri skladaní Reby by si išiel uplne do iného kúta ako pri skladaní Foxu alebo E*****na. Môžeš hádať do ktorého
spracovaním sa E*****n približuje k Foxu (ktorý považujem za najlepšie prevedenie vnútorností, aké som držal v rukách)
ostatné vidly výrazne zaostávajú. Aby som len nehanil Rebu, tak RS má najlepšie guferá (šedé). S Foxom sú to jediné guferá, ktoré netreba upravovať z dôvodu chodu. Najhoršie je na tom Manitou. Macochy som v rukách nemal, ale podla info nie su na tom taktiež dobre (neoverená info)
Edit: Ještě k tomu upravenému Duroloxu něco z praxe. TinkTing z BF, který toho má vyzkoušeno také extrémně hodně, ale pohybuje se v praxi ve vyšších zdvihách než já, tak na Nomadovi přešel na upraveného Duroloxe a to z VAN R 36 a je spokojenější než byl s tou Foxkou.
durolux je moc draha, a duro fr 20 je pruzinovka na mojich 45kg potrebujem vzduch
whiteboss: Nechapem ako po tolkych konkretnych argumentoch od ludi ,ktory evidentne jazdili dost vidiel a videli ako vyzeraju vo vnutri stale mozes tvrdit len svoju nicim nepodlozenu pravdu.
Uz som to tu preliezol cele. Nemam slov. Uz sem viac neklikam. Vo vreckach sa mi otvorili uz vsetky noziky.
? Prosim vysvetli mi preco. Rad si precitam kvalitny nazor.
a este by som sa chcel spytat ci sa RST vidlice zlepsuju, lebo na mnohych forach som cital ze taky storm uz je dost dobra vidla. RST si uz aj tak nekupim
caute setci pomaly rozmyslam nad kupou nnnnovej vydly... na XC.tak nejak cez zimu mate nejake info a skusenosti s touto macochou marathom corsa LT 100mm..nasiel som ju v akciovej cene 270euracov..
Kúrnik Rado,
ja som normálne celý deň v dobrej nálade...ale hanbím sa ako pes za to, že niektorí ľudia sa nevedia vôbec vyjadrovať. Na to, že na nete nie sú mäkčene a dĺžne v obľube som si zvykol, ale tie hrúbky.
Veď sme Slováci, tak prečo si ten jazyk tak humpľujeme?
caute setci pomaly rozmyslam nad kupou nnnnovej vydly... na XC.tak nejak cez zimu mate nejake info a skusenosti s touto macochou marathom corsa LT 100mm..nasiel som ju v akciovej cene 270euracov..
No s tymto modelom nie,ale jazdil som starsiu maratónku a bola v pohode.Akurat,ze ti somari to uz nerobia v italii,ale na tajvane.takze kvalita fčul nevím aka je.Takze tak.
cha cha chlapci vesely. .ja sa riadim heslom pis ako pocujes... a moje velke prsty sa nemaju radi s klavesnicou v praci
a co tak nejake dobre rady .... k tej macoche...-
mam staru EXRku 04 je uplne bez problemu a skoro bez servisu,ma najazdenych 20000km a ani kvapka oleja z nej netece a dofuk raz za pol roka.ale uz je najvyssi cas na vymenu..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pokud to má být vyloženě na ježdění po lese, tak E*****n. Ale je třeba si uvědomit, že to je vidlice na ježdění a ne na blbnutí na skokách. Na blbnutí na skoky je třeba úplně jiné chování vidlice a od toho jsou tu jiné vidlice, ty ale zase nejsou vhodné chováním na ježdění po lese.
Inak presne to, čo som hovoril. Nepochybujem o tom, že ten E*****n jazdí jedna báseň, ale aký je v podstate? Všetky tie mazania, výdrž materiálu, živostnosť...hm?
keby si rozobral vedla seba FOX, Rebu a E*****na, pomiešal veci a dával ich na kopu podla prevedenia (ako sa ti páči kvalita spracovania), aby vznikli dve kôpky. Zistil by si zaujímavú maličkosť. Pri skladaní Reby by si išiel uplne do iného kúta ako pri skladaní Foxu alebo E*****na. Môžeš hádať do ktorého
spracovaním sa E*****n približuje k Foxu (ktorý považujem za najlepšie prevedenie vnútorností, aké som držal v rukách)
ostatné vidly výrazne zaostávajú. Aby som len nehanil Rebu, tak RS má najlepšie guferá (šedé). S Foxom sú to jediné guferá, ktoré netreba upravovať z dôvodu chodu. Najhoršie je na tom Manitou. Macochy som v rukách nemal, ale podla info nie su na tom taktiež dobre (neoverená info)
durolux je moc draha, a duro fr 20 je pruzinovka na mojich 45kg potrebujem vzduch
? Prosim vysvetli mi preco. Rad si precitam kvalitny nazor.
ja som normálne celý deň v dobrej nálade...ale hanbím sa ako pes za to, že niektorí ľudia sa nevedia vôbec vyjadrovať. Na to, že na nete nie sú mäkčene a dĺžne v obľube som si zvykol, ale tie hrúbky.
Veď sme Slováci, tak prečo si ten jazyk tak humpľujeme?
No s tymto modelom nie,ale jazdil som starsiu maratónku a bola v pohode.Akurat,ze ti somari to uz nerobia v italii,ale na tajvane.takze kvalita fčul nevím aka je.Takze tak.
a co tak nejake dobre rady ....
mam staru EXRku 04 je uplne bez problemu a skoro bez servisu,ma najazdenych 20000km
a ak Macochu tak tunenú