Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Čaute, viem že už tu je jedná takáto téma no to čo sa tam písalo mi nepomohlo. Mám taký problém že brzdy mi nepískajú počas jazdy ani pri brzdení ale len v tedy keď s bajkom pomalšie hýbem .. čiže sedím na bajku a iba otáčam kolesom napríklad .. dva krát som umyl platničky technickým benzínom čiže odmastil, vyumýval som kotúče v jarovej vode a ešte aj tie som umyl tým technickým benzínom na pár hodín to prešlo ale na druhý deň to už znova robilo .. nemali ste niekto podobný problém ? Dosť mi to lezie na nervy a chcem sa toho zbaviť. Za normálne odpovede vopred ďakujem ;)
Zobraziť komentár 23.07.2014 - 22:04:29
00
Moze to byt krivy kotuc alebo zle nastavene prasiatko brzdy, ked ten zvuk ti to vydava aj ked nebrzdis, ale to by ti skorej vydavalo taky cinkavy zvuk...
Zobraziť komentár 24.07.2014 - 08:07:59
00
Skontroluj naboj. Mne vydaval podobny zvuk ako ked drhnu brzdy, avsak brdy to neboli.
Zobraziť komentár 24.07.2014 - 08:14:47
00
Podla mna je to normalne, jedna platnicka ti jemne dosada na kotuc a pri pomalom pohybe to rezonuje. Mne elixiry robia to iste, ked slapem je ticho, ale akonale zastavim a hybem s bikom pomaly dopredu/dozadu o par cm tak piska zadna brzda a je to len tym, ze jedna platna jemne sedi na kotuci. Pokial sa ti s tym chce hrat, tak si nastav strmen. (inak, mne sa najviac osvedcilo odmastenie stylom, hodit platne priamo do ohna na sporak na 10min a brzdia ako dive, dokial ich znovu nezamastim.)
Zobraziť komentár 24.07.2014 - 11:05:12
00
keyboard_arrow_up