Samozrejme ale fakt je jeden
spd ti dava lepsi zaber a setris sily. Inak by si videl na tour d f platformi

alebo inak povedane keby som sa naklonoval mam rovnake
bike s
spd a bez.a idem to iste. tak
spd klon bude hore o 2sek. skor. To som chcel tym povedat. Jasne ze na namakanejsi cyklista ako som ja, ma na platformach da hned dole. je tam milion faktorov.
spd ti dava ale dake percento naviac vo vykone. urcite nie vela ale dava. inak realne v profi cyklistike by to nebolo. nechcel som tym co si citoval povedat, ze tam budem skor lebo som super a mam
spd. ale to ze
spd je plus pre cyklistu co ocenuje proste vykon, zaber chapes niekto kto proste taha na biku. pre vyletneho cyklistu a rodinku s detmi je to blbost samozrejme, enduro a DH a pod nejazdim cize tam sa absolutne nevyjadrujem. mam HTcko a
spd na nom ma prinutili sa zamyslat, ci vlastne nechcem cestak, lebo bike mi niekedy nestaci, ale zas terenu by som sa nevzdal

jazdim aj tak ze koliba, biely kriz a pod. ale vravim ziadne tazke veci nejazdim cize nemam problemi v problemovych situaciach , 80percent jazdim cesty chodniky a beham do rakuska na zahorie vylety a tak. a tam chcem lepsi zaber setrenie sil a vsetko co
spd suvisi. ked idem na bike tak pod 50km sa domov vacsinou nevraciam. ked som si prvy krat kupil a nasliapol za 10min som bol zžity s nimi a uz som tahal na biely

fakt. mne to proste sadlo na 100percent. Vypinanie je iba na lyziarkach. na
spd si to nastavis ked chces tak, ze vypnutie do strany ledva citis a pri sliapani, bez pohybu patou do strany, sa ti urcite nevypnu. Ked mas take ako ja, ze sa vypinaju iba do stran, bo su rozne styly. Mna
SPD obohatilo a doslova urobilo na
bicykli stastnejsim. Ked som 1x naslapol a presiel 100metrov povolil vypnutie dalsich 100 trochu dotiahol vypnutie potom som si ozaj povedal ze som hlupy ze som to neriesil skor.