zdarek,
pokial sa bavime o tom co je najlepsi podvozok na trhu, myslim ze fsr je na tom lepsie ako kona. (je jedno v akom prevedeni... ci uz special, rocky mountain, intense alebo kopec inych taiwanovcou)
kazdopadne kona ma svoje renomeeeee, ale co sa tyka funkcnosti - minimalne pri vacsom zdvihu (fr,dh modely od kony) sa stretnes s jednym ukazom ktory mne osobne dost vadi - nenormalne to driape za pedale, ked das bombu a
bike ide cez cely zdvih. dalsia vec je ze kona mi lepsie sadla co sa tyka zvyku... zatial kazdy stinky - po nasadnuti hned jak doma! no special je v tom mozno trochu iny... special ma to nestastne 24"koleso (teda nie 2006), ktore moze a nemusi vyhovovat... mne osovne viac sadlo, lebo to v skutku lepsie akceleruje, no asi by mohol visby k tomu viac. ja nemam big hit, mal som chvylku (no starsi model, s kratsim vahadlom a nizkym zdvihom)
riesit to ci to praskne alebo nie - irelevantne... naco? vsetko sa zlomi. DH - FR je konzumny sport... odchadza vsetko (okrem mojho predstavca:) hehehe!) ale BH som este zlomeny videl len raz, a to ich jazdi fakt na mrte ludi! kona odisla viac krat... co ja viem...
ale k teme - HT by bodlo aj mne. a bacha na vec kamo - HT & Freeride sa nemusi rovnat HT & full!!! to je o nazore. vela ludi dava FR na HT. ved naco by sme tu mali SCREAM??? a ine veci... a rozhodne by som odporucil (ak teda fakt zacinas) najprv davat na HT a potom preliest na full-a.
ja som HT uz nemal poslednych 5 ramov (6 rokov) a planujem znova ist do HT, ciste preto, ze mam nenormalne medzery v technike. zlenivel som, vsetko riesi bike. a preto idem skladat HT...
RIDE ON! (...till you drop)