Caute, da mi niekto radu pls, pozeral som vidly a nasiel som RockShox J4, ale netusim co je zac. Da sa kupit za 6000 tak sa mi to zdalo celkom prijatelne. dal som do predu avid bb5 a staru vidlu RST mi poslalo do prec.
Prip. nejaku inu do 6 litrov?
tak mas dve moznosti
a) novu- v tom pripade manitou alex, rock shox judy,alebo vypredaj starsich modelov .
b) bazar-tam najdes aj cosi lepsie, len pozor na to v akom je stave.
Judy 06 urcite nie, skus pohladat nieco v bazaroch na nete.Kotuc ti s judy spravi to iste co s rstckou...skor ci neskor:) Trosku prisetri a investuj do tory, ak chces novu.
Judy 06 urcite nie, skus pohladat nieco v bazaroch na nete.Kotuc ti s judy spravi to iste co s rstckou...skor ci neskor:) Trosku prisetri a investuj do tory, ak chces novu.
Zober si 6000tisícovú vidlu od rs a marzocchi.
myslím že ti vac vydrží tá RS.6000tisícovú RS možeš porovnávat z 12000tisícovou marzocchi,to je můj názor dúfam že ma tu teraz neroznesiete v zuboch
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.