Pukanie pri jazde, keď si všetko ostatné skontroloval a vylúčil si aj stred tým, že to robí aj keď neťaháš môže robiť predný náboj. Nárazom si mohol poškodiť niektoré ložisko, ktoré si takto môže vytvárať novú dráhu a vtedy puká.
23.06.2022 - 09:09:54
00
Odporúčam pozrieť toto video - https://www.youtube.com/watch?v=zDkcm7fZpiU
23.06.2022 - 09:35:33
00
Video od Sterbu poznam uz velmi dlho, vsetko som uz samozrejme urobil. Dnes som sa rozhodol k poslednemu možnému a raznemu kroku a to, rosobrat hlavove zloženie, vyrazit misky skontrolovať jednotlive diely, odkryt prachovky zapuzdrenych priemyselných lozisk a nakuknut do svornika co drzi guličky pokope ci nieje prasknuty alebo deformovany v dôsledku pádu ako som padol kedze hlavove pri páde bje pod velkym tlakom na miskt a loziska, vyzera yo byt vsak vsetko v poriadku každopádne som vyrazil ai misky a hlavove zlozenie ktore ma inak pol roka nahradim cisto novy. Mohlo sa stať ze pri pade a pake posobiacej na predok kedze deformovalo aj koleso predne do 8, mohlo nepatrne posunut vyosit vnútro loziska coby o stotinku a pri záťaži ci uz s pedalovanim.ale v mojom prípade aj bez, to popukava. Ze by boli riaditka poskodene je nepravdepodobne, otočili sa na krku s predstavcom. Presvecoval som ich laserom.znutra w z opacnej strany kukal dnu, nevidno coby najmenší naznak deformácii. Predstavec je tak isto bez poškodení, podlozky pod nim a aj krytku som spolu so skrutkou vymenil no nepomohlo. Kontroloval som dnes aj krk vidlice z korunky, vidlu upolndo zveraka a kyval s nou. Je úplne ticho. Pre istotu som spoj krk korunka zalial loctitom , dnes pride nové hlavové a dám vedieť ako to dopadlo.
23.06.2022 - 12:56:30
00
Branomelis : maboje som.vcera mal komplet rozobrate a vycistene. Je to ok a maju krasny chod. Navyse som predvcerom skusal druhe koleso a efekt úplne rovnaký.
23.06.2022 - 12:58:18
00
keyboard_arrow_up