Stala sa mi nemilá vec. Na Scott-e Striku mi praskla zadná stavba. Skúsil som mailovať zástupcovi na Slovensko aj do Čiech, či sa to dá zohnať ako náhradný diel, ale zatiaľ mi neodpísali. Ale ešte to nieje tak dávno.Chcel by som vedieť, či sa nenájde niekto ,čo by vedel poradiť, či sa to nedá niekde zvariť.Alebo kontakt na niekoho, čo by mi vedel poradiť, čo sa vyzná v zváraní duralu a s tým spojenými vecami-Zohrievanie a chladenie materiálu kvôli vyrovnaniu napätia, atď.Alebo či nemáte niekto skúsenosti so servismi v blízkej cudzine. Čo sa týka tej zadnej stavby ako náhradného dielu.
01.11.2005 - 22:17:14
00
akoze zvarit by sa to v podstate dalo... problem je v tom, ze zvaaranie hlinika je dost technicky narocne (je na to potrebna ochranna atmosfera, specialne elektrody) a nenapisal ci ti praskol v zvare alebo uprostred rurky...ak pri zvare, tak sa ten zvar musi zbrusit a urobit nanovo...nemozes to jednoducho len nejaeko pozliepat...

odporucam vsak vymenu, a budes mat istotu a novu zadnu stavbu...inak ak ti to Scott nevymeni v ramci zaruky na ram tak daj vediet ako si to zriesil...urcite to bude zaujimat mnohych, ktori uvazuju o biku Scott
02.11.2005 - 00:53:33
00
Prasklo to mimo zvaru. O tých špeciálnych podmienkach pri zváraní viem.Určite sa nájde niekto kto to spraví.Ak niekoho poznáte, dajte kontakt. Ale nechávam to ako poslednú možnosť, najprv chcem skúsiť tú výmenu. Uvidím ako pochodím v Československu a potom by som skúsil Rakúsko.Dúfam, že to cez zimu stihnem. Len je to bohužiaľ po záruke. Scott dáva na celoodpružené rámy 2 roky.Môj som kúpil v 2002.
02.11.2005 - 07:42:25
00
Zváračský výskumný ústrav v Bratislave na Račianskej ul.
02.11.2005 - 08:17:50
00
Cau, z cias ked som este mal G-Zero, tak si pamatam, ze jeden z najlepsich obchodov pre Scott v nasom regione bol http://www.tilosshop.com/ Je to sice v Nemecku, ale ved to uz je v podstate jedno...Inak praskanie zadnej stavby na Striku alebo G-Zere bolo dost castym javom a ako nahradny diel sa to bezne kupovavalo. Mozes checknut aj forum na ich stranke, casto sa to tam rozoberalo v minulosti. Napis im mail myslim si, ze s nimi budes vybaveny omnoho skor nez s nasim dovozcom.
02.11.2005 - 09:02:54
00
Môj otec zvára takéto haluze v Rakúsku. Ked chceš on ti to zvarí, ale za nejaký poplatok. Ešte neviem kolko by to stálo ale nie moc.
03.11.2005 - 22:02:49
00
Ďakujem za ponuku. Už som sa dohodol so Šatkom. Ináč, dostal som cenu na zadnú stavbu z Čiech. 12 000 Kč.
04.11.2005 - 06:39:01
00
zdar,

zvarit AL nieje problem! sinsai.bikes@post.sk (teda ak si z BA)
10.11.2005 - 13:15:15
00
a vedel by si mi zvarit aj zlomenu paatku na zadny salter ?
10.11.2005 - 16:26:46
00
cauki, nie, patka je odliatok, odliatok sa nezvara... aspon teda nie taky maly. skor by som navrhoval frezovat podla negativu novy patku, no osobne nepoznam nikoho kto ma frezu...
11.11.2005 - 09:58:58
00
keyboard_arrow_up