Chcel by som sa spýtať, ak ste sa s tým už niekedy stretli ... ide o to, že môj tachometer ukazuje neviem prečo príliš veľké rýchlosti, respektíve tak "skáče" napríklad ide 5 6 km/h (ako má isť) a zrazu 19 22 a podobne ... kupoval som ho asi tak pred 5 6 rokmi (bol dosť drahý, kupovaný v normálnom značkovom obchode) ... neviete kde by mohla byť chyba?
prednastavená hodnota keď sa "nastavuje" je 2155 čo je asi obvod kolesa (ja som si vypočítal na mojom 1940 zhruba) ... takže nastavenie je ok ...
ďakujem za rady ...
posledný komentár: 27. 4. 2021 o 14:47
Aha a to tam nechávaš tú "prednastavenú" hodnotu obvodu kolesa?
som uz bezmocny dal som novu baterku a stale to robi sprostosti
co j viem idem realne 5 km/h (krokom) a pise mi 5 6 a zrazu 12 18, potom mam na ***** aj pocet km aj maximalku aj vsetko a uz ma to stve ked po bikovani pozeram mam prejdenych 50 km ked realne napr. len 30
vsade vidim ako kazdy chvali sigma BC 1200 ale ja som s nim uplne nespokojny, to uchytenie "kabla" (kto ho ma vie o com hovori) teraz toto, celi bajk mam izolackou polepeny aby mi to drzalo ... proste je to ako z kohutej tvary a za tie peniaze (1 000 sk) kupovany uz davnejsie
Môj problém - mám Ciclosport CM 4.4A, pri jazde všetko OK, ale keď prídem domov a odložím ho na poličku, tak občas "bicykluje" sám. Proste vidím ako na displeji naskakuje rýchlosť, kludne 199km/h. Po chvíli ho to prestane baviť, ale štatistika za ten deň je už v háji...
Nemáte niekto podobnú skúsenosť?
Ja mám staručký bezúdržbový Echo T3 s tromi funkciami už takmer desať rokov a ide spľahlivo
Môj problém - mám Cyclosport CM 4.4A, pri jazde všetko OK, ale keď prídem domov a odložím ho na poličku, tak občas "bicykluje" sám. Proste vidím ako na displeji naskakuje rýchlosť, kludne 199km/h. Po chvíli ho to prestane baviť, ale štatistika za ten deň je už v háji...
Nemáte niekto podobnú skúsenosť?
Tiež sa mi to už pár krát stalo. Ale čím to je, fakt neviem...
Dobre vravíš...
Ma Sigmu BC 1606L DTS wireless a roby mi to že hocikedy za jazdi prestane merať rychlosť....
Baterki som menil, aj s polohov snimača som sa hral a nepomohlo...
Mam CicloMaster 4.2 a tiez mi to robi spominane nevysvetlitelne problemy s velkymi cislami samobicyklovania
Zatial co som postrehol tak mi to spravi, len v blizkosti notebooku.
Celkom to vie nasrat ked si idem nahadzovat udaje a mi to zblbne
Preto najprv na papierik a potom do PC.
Tusim ale ze sa da na nom nastavit rocne km takze ked sa mi to stane tak ich opravim.