Chcel by som sa spýtať, ak ste sa s tým už niekedy stretli ... ide o to, že môj tachometer ukazuje neviem prečo príliš veľké rýchlosti, respektíve tak "skáče" napríklad ide 5 6 km/h (ako má isť) a zrazu 19 22 a podobne ... kupoval som ho asi tak pred 5 6 rokmi (bol dosť drahý, kupovaný v normálnom značkovom obchode) ... neviete kde by mohla byť chyba?
prednastavená hodnota keď sa "nastavuje" je 2155 čo je asi obvod kolesa (ja som si vypočítal na mojom 1940 zhruba) ... takže nastavenie je ok ...
ďakujem za rady ...
posledný komentár: 27. 4. 2021 o 14:47
treba davat bacha, kam ho polozis
tiez musim dalej davat
cauapistemi, infračervené žiarenie nie je elektromagnetické?
ja by som napriklad uz nemohol jazdit bez troch riadkov (vrchny mi ukazuje tep, stred rychlost a spodny kadenciu)
vsetko udaje potrebne k tomu, aby som trenoval, ako prave chcem
hehe, vypadá to na férovku...
P.S. nekódovaný pulzák mi na prejazdových kobercoch (a pri noťase - pravdepodobne "vďaka" wi-fi) hádzal čísla 230+, Polar už funguje na 100% za každých okolností (akurát sa zase nevyznamenal hrudným pásom, ktorý som už menil - stál asi 10€). A ešte aj maľuje pekné farebné grafíky
p.s. argumenty typu drôtik a za 20 rokov som len raz vymenil baterku sú tak pre malé deti...
btw. s baterkou to je niekedy tiež komédia, keď som zháňal v kamenných shopoch (je to typ CR2354) tak v dvoch sa ma snažili presvedčiť že taká neexistuje a v ďalšom o takej nikdy nepočuli, čuduj sa svete používa sa do puškohľadov, tak som nakupoval v poľovníckych potrebách...
pekna hovadina
Polar už funguje na 100% za každých okolností (akurát sa zase nevyznamenal hrudným pásom, ktorý som už menil - stál asi 10€). A ešte aj maľuje pekné farebné grafíky
tiež mám pocit, že som našil, čo hľadám...len by ma zaujímalo, na základe čoho udáva priemernú rýchlosť...keď si to totiž vyrátam z času a prejdených km, tak je to trošku iné číslo...
pekná hovadina, určená konkrétnej osobe