Lokalizácia
Formulár sa odosiela
hladat->rozsirene vyhladavanie->napis tam "praskanie" alebo "pukanie"->vyhladat a mas hned par tem o pukani apod....
Zobraziť komentár 09.06.2007 - 22:08:34
00
Podla toho co pises na 99% to budu suche misky. Mne to tiez cas od casu puka. Take jemne pukanie,akoby drobne kamienky narazali do ramu. Stiahni kluky, demontuj misky stredoveho zlozenia vsetko vycisti tech benzinom, naplacaj tam primerane vela vazeliny a zloz.

toto mi presne robi moj stred teraz. dal som novy, namazal zavity misiek aj stvorhranu aj samotny stvorhran a stale puka. dotiahol som aj patku aj prehadzovacku. uz fakt neviem co to moze byt
Zobraziť komentár 09.06.2007 - 23:52:29
00
Z vlastnej skúsenosti sa prikláňam ku kontrole sedadla. dotiahnuť všetky možné šróbiky, mierne namazať, takisto sedlovku trošku liznúť WDčkom. Keď to robilo mne prisahal by som že to vychádza zo stredu, a hľa.... sedlo bolo na vine :idea:
Zobraziť komentár 10.06.2007 - 22:56:56
00
No sedlovku by som zrovna nemazal ani tym WDckom, ale skor ju riadne vycistil benzinom aby nesmykala. Ja som striekol trocha silikonu tam kde na sedle idu z plastu tie dve kovove tycky co drzia sedlo na sedlovke a este som namazal rychloupinak sedlovky vazelinou tak, aby vazelina bola medzi ramom a upinakom. Len ja som nemal problem s praskanim ale s hnusnym vrzganim. Teraz to vyzera no problem.
Zobraziť komentár 10.06.2007 - 23:16:53
00
no sedlo odhlais dost jednoducho a to ze sa pri slapani postavis
Zobraziť komentár 10.06.2007 - 23:40:04
00
no sedlo odhlais dost jednoducho a to ze sa pri slapani postavis

no sak to je to ze ked sa postavim pri slapani tak to zacne praskat este viac cize je to sedlo okey idem to pozriet THX vsetkym
Zobraziť komentár 11.06.2007 - 07:54:10
00
to bude nieco zo stredom. inak neviem kto tu nieco zapotil o pinoch na pedaloch. tie pukat nemozu. to by odhalil za 0,25 sekundy ze su to piny. ked ma zaruku nech ide do servisu. lebo to rozobere.... doj*be a moze kupovat nove. oska mi nie je znama.. no aj ja zacinam mat taky pocit ze truvativ = blato...
Zobraziť komentár 11.06.2007 - 08:30:36
00
ehm ja som si tez myslel ze mi praska stred a na koniec sa z toho vyklulo hlavove :D celkom zaujimave jak sa ten zvuk po rame siri :)
Zobraziť komentár 11.06.2007 - 08:41:05
00
to chester, to si potom kapacita, ja som to kedysi za 0,25 s neodhalil a nepukali tie piny, ale tym, ze sa povolili, tak pukali pedale pretoze tam bola vola a pukalo to prave ked som stal v pedaloch, ale ked to pukat nemoze, tak som teraz na pochybach...
Zobraziť komentár 11.06.2007 - 10:36:26
00
Ja mám Truvativ Team GXP a tiež mi to sem tam puká, kašlem na to, dotahoval som všetko čo sa dalo aj som mazal ale nepomohlo to. Pukanie nie je pravidelné takže to už neriešim.
Ale ako tu už niekto písal aj sedlo a sedlovka vie pekne pukať a človek si myslí že je to rám, pozri to.
Zobraziť komentár 11.06.2007 - 13:11:20
00
keyboard_arrow_up