Caute, chcel by som vediet vas nazor. Momentalne mam 32T narrow wide, vzadu 10-42. Pri slapani do kopcov a hlavne ak su strmsie, musim ist strasne silovo a mam dost malu kadenciu sliapania. V porovnani s 3x9 co som mal predtym (sice na inom bicykli) tak musim ist o nieco rychlejsie aby som mal rovnaku kadenciu. Chcel by som vyskusat
oval ale neviem sa rozhodnut, ze kolko zubov. Ak by som nesiel do
ovalu, tak by som zobral 30T klasiku, aby som mal lahsi prevod do kopcov, pri
ovale rozmyslam nad 30T, z toho ako tomu rozumiem, tak by sa mi malo na tom slapat akoby som mal 28/29 ale rychlost by som mal mat podobnu ako pri 32T a pri 32T
oval, zaber ako pri 31T ale rychlost ako pri 34T (tak som to pochopil zo stranok AbsoluteBlack).
Co chcem dosiahnut, je menej silove sliapanie, trosku vyssia kadencia (pri tom ako to je teraz ma zvyknu pobolievat kolena den dva po vyjazde +-50km +- 1000 vyskovych). Posed som niekolko krat premerieval, nastav
oval atd. a mal by byt v poriadku. Viem, ze mam este jednu moznost, a to kratsie
kluky (170 vs 175 co mam teraz) ale to by ma vyslo o dost drahsie a tiez vraj vacsia
paka je lepsia v tazkom terene aj ked podla tabuliek by som na moju vysku mal mat 170 - 172.5.
Vdaka za kazdu odpoved.