...zaujimave dneska mi to ani raz neurobilo ,geroy prevcerom boli ciste a namazane tak ako dneska ,bulf v naboji to nebude ...uz asi tusim v com to bude ...aj pri spravnom vymienani retaze robi retaz znacky na pile najviac su na tom najmansom bud sa to rozchodi popripade sa pily rozoberu a oplia znacky ,ktore sa tvoria na vnutornej stane pile ...i ked je pravda ze aj pri oplilovani to trva urciti cas ked retaz sadne ... takze ani tato operacia nic nevyriesi bud to sadne alebo je treba vymenit pilu... potom ma len napada ci je vlastne niecomu dobre vymienat retaze i ked ta najmensia je aj najlacnejia zo svätej trojici ...jano tie tazke prevody do kopcov som na zaciatku asi tak rok robil aj ja mysliac ze si vybudujem lepsiu svalovu hmotu na nohach ...je to hlupost lebo robim vacsinou take kopce za aj pri 9 by som chcel aj 10 ..proste ten kopec by som nevyslapal aj keby som mal nohy Arnieho pri najtazsom okrem toho viac nicis slapak a bedrovu cast chrbtice ...je to hlupost ked som jazdil tazke prevody casto som robil prestavky pocas vyjazdu teraz vyslapem na jeden-dva vyjazd na Pajstun a poviem ze aj pri 9 je to riadna drina neviem si predstavit ze by som ta slapal na najtazsom prevode ..to sa ani neda
...inak dneska hoc som sparvil len 54 km bol to natasi vyjaz co som spavil za svoju karieru 6 hod.na bi´ku uplne omrznute ruky, nohy proste hruza az teraz sa idem sprchovat doter som saq aklimatizoval vo svojej posteli nikdy viac zajtera si idem kupit normalne zimne rukavice windstoper za 2 litre cele zimne
nohavice lebo tie
navleky furt padaje a tie celoprstene letne rukavice nesacia i ked pri vyjazde mi je v nich teplo ale akonahle zjazdujem uz prefukaju neviem ako tie zimne to aby som si ich vyzliekal pri vyjazde a nie niejake poriadne zimne
topanky ...inak pri tych topankach jazdi niekto aj tych vysokych trek. lebo dotez som jazdil na teniskach,ktore boli znutra oteplene a kuzoch sa po roku vysuhal...no nic tak sa majte
..s pozravom Vas milovani aj nenavideni biker z Blavy