Chlapi, zistil som, že mi začína trochu slziť jeden simering na vidlici. Je to podľa vás v norme, alebo zrelé na výmenu krúžku resp. v mojom prípade asi reklamáciu?
Je to vidla Fox Float a zdá sa mi, že 300km, ktoré sú na nej zatiaľ najazdené je dosť málo na to, aby s ňou začali byť takéto problémy.
Podľa recenzií, ktoré som čítal na nete je rozdiel patrný už na prvý pohľad. Na floate mi normálne na vnútorných nohách ostáva olejový film. S týmito guferami údajne ani ten film na nich nie je, čo má v ďalšom pozitívny vplyv na to, že sa na nohy chytá menej špiny.
Tie čo ti vymenili v Slovkolexe zatiaľ ako fungujú?
ja mam tiez problem na pravom klzaku po jazde pod simeringom ako keby tam unikal olej.. byva to tam vlhke ale niekedy sa tam spravi kvapôcka oleja tak newiem ci je to normalne alebo to treba dat do servisu???
Ako tak citam, tak som celkom spokojny s mojou trojrocnou Macochou, ktora ma najazdenych cca 11000 km a stacilo v nej raz vymenit olej a problem s opotrebenim tesneni a presakovanim oleja neexistuje. A to ani necistim nohy a tesnenia po vyjazde a nestriekam na ne silikonovy olej ktory som kvoli tomu kupil (som prilis lenivy).
Je pravda, ze FOX je citlivejsi (asi prave aj vdaka tym volnejsim guferam), ale som nemilo prekvapeny, ze sa olej dostava von. To je dost zasadny problem podla mna. Minule som mal tyzden bike postaveny dole hlavou, tak neviem, ci by z takej velmi decentne zabehnutej FOXky s 300km na konte nevytieklo za ten cas viac nez je zdrave...
Rok sa s rokom zišiel a ja som ,čo sa týka vidiel Fox skúsenejší.
Mám teraz Fox Tallas. Ani slza.
Predtým Fox Vanilla- slzila, po výmene gufer ( objednaných so Slovkolexu) prestala.
Dával som na Vanille vymeniť púzdra, plus celkove repasovať- v Slovkolexe.
Všetko v poriadku.
Nakoľko som sa rozhodol poslať svoju Foxinu v zime do servisu, chystám sa objednať si nové tesnenia od fy Enduro...na starej Macoche fungujú bez problémov. Cena nových originálnych tesnení Fox je v Slovkolexe 599,- čiže asi o dve stovky menej, ale predsa len pozitívne ohlasy z mtbr.com a mtb-news.de ma presvedčili o opätovnej investícii...škoda len trochu zvýšeného poštovného 20 usd...posielajú to cez USPS Priority s poistením aby predišli prípadným stratám zásielok...
aj ja som o nich uvažoval, ale už neuvažujem. Macoche určite pomohli v citlivosti, ale Foxu nie.
Fox originálne guferá vykazujú menší odtrh ako Enduroforkx. Bol som prekvapený, lebo som predpokladal opak a bol som do nich zamilovaný, až kým som nezistil túto drobnosť.
Nechcem zakladat novu temu, tak sa spitatam tu. Moze by, ze na mojom novom (tyzdnovom) Recone 351 Air mi prepusta tesnenie kvapky vody z vnutornych noh? A ak moze to vyrazne ovplivnit chod vidlice? Dakujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie čo ti vymenili v Slovkolexe zatiaľ ako fungujú?
podla mna nie su chutne, ale kedze su take prefektne, tak sa daju...
podla mna nie su chutne, ale kedze su take prefektne, tak sa daju...
no môj foťák to nie je, mám ho len požičaný, a že by mal nejakých veľa funkcií sa tiež nedá povedať, aspoň o nich neviem.
Vive la Enduro!
Je pravda, ze FOX je citlivejsi (asi prave aj vdaka tym volnejsim guferam), ale som nemilo prekvapeny, ze sa olej dostava von. To je dost zasadny problem podla mna. Minule som mal tyzden bike postaveny dole hlavou, tak neviem, ci by z takej velmi decentne zabehnutej FOXky s 300km na konte nevytieklo za ten cas viac nez je zdrave...
Mám teraz Fox Tallas. Ani slza.
Predtým Fox Vanilla- slzila, po výmene gufer ( objednaných so Slovkolexu) prestala.
Dával som na Vanille vymeniť púzdra, plus celkove repasovať- v Slovkolexe.
Všetko v poriadku.
Fox originálne guferá vykazujú menší odtrh ako Enduroforkx. Bol som prekvapený, lebo som predpokladal opak a bol som do nich zamilovaný, až kým som nezistil túto drobnosť.
Ale sú také nádherné