ja mam RST gila tl...z 2003serie a poviem ti ze jazdi dobre bez vaklu a mam aj kotucove brzdy...teda a nie som s tych ktory sa uspokoja s hocicim...pokial budes jazdit XC tak odporucam tu ReSeTu.santurky su este horsie
04.05.2005 - 21:22:31
00
rincewind to si dobre zahlodal ze rst gila ma hrubsie nohy,a na suntoure xcp75 mozes jazdit klodne kotuce lebo ju neztaca ani nevykruca.len tak pre info chod sa spytat do bike shopu ktora je pevnejsia,alebo si zavolaj vyrobcovy,a potom tu kledne mozes trepat blbosti.a stou farbou uz som to videl aj na drahych vidlach.
04.05.2005 - 23:17:39
00
pocuvajte bavime sa tu o 2 tisickach za vidlu takze ta sa da jednoducho zlomit,ohnut,jednoducho ma povolene za tie prachy robit cokolvek tak ci ma jedna hrubsie nohy ako druha to je otazka len a len vkusu lebo na funkci u tychto vidlic to nic nemeni.tie vidli su vhodne akurat na ten XC inak su dobre uz len ako kotva na lod
05.05.2005 - 07:24:47
00
ak zozenies sr xcp75lo za 2tisic cisto novu tak si dobry,lebo normalne v obchode som ju videl okolo 3tisic.
05.05.2005 - 09:05:27
00
hayes11 napísal/a:
-------------------------------------------------------
> ja mam RST gila tl...z 2003serie a poviem ti ze
> jazdi dobre bez vaklu a mam aj kotucove
> brzdy...teda a nie som s tych ktory sa uspokoja s
> hocicim...pokial budes jazdit XC tak odporucam tu
> ReSeTu.santurky su este horsie

Neverim ze 2rocna RST na kotucoch nema vakel. Kamarat ma presne tu istu na mech kotuci a ma tam po 2 rokoch vakel jak svina a to s nou najazdi mozno 500km/rok a podotykam ze XC...
05.05.2005 - 16:39:24
00
ra napísal/a:
> rincewind to si dobre zahlodal ze rst gila ma
> hrubsie nohy,a na suntoure xcp75 mozes jazdit
> klodne kotuce lebo ju neztaca ani nevykruca.len
> tak pre info chod sa spytat do bike shopu ktora je
> pevnejsia,alebo si zavolaj vyrobcovy,a potom tu
> kledne mozes trepat blbosti.a stou farbou uz som
> to videl aj na drahych vidlach.

Haaah tak to som sa zasmial.. Kotuce vytacaju vsetky vidly len niektore viac a niektore menej. A tieto 2 rozhodne kotuce vytacaju viac... Aj niektore kavalitne vidli Marzocchi vytaca tak mi nehovor ze santura ostane jak skala...
05.05.2005 - 16:42:03
00
ra napísal/a:
> ak zozenies sr xcp75lo za 2tisic cisto novu tak si
> dobry,lebo normalne v obchode som ju videl okolo
> 3tisic.
>

Na cyklomarkete mas XCP75LO za 2399SK a v kakatuse mas XCP75 bez LO za rovne 2 klacky... Vzhladom na to ze LO ma na tej vidle vyznam asi ako hydra kotucovky na furiku tak sa da povedat ze sa za 2000(a menej) da zohnat...
05.05.2005 - 16:45:42
00
pre ra: s tymi nohami som si neni isty, sak som to tam povedal, ze nevim ktora to presne je, ale na vidlu za dve tri tisicky davat kotuc?? to robia vyrobcovia bikov nizsej triedy aby nalakali zakaznikov. A povedz, na ktorej drahej vidle odpadava farba?????????
05.05.2005 - 17:58:28
00
to lokos:daj si prezivku kokos a chod oberat banany do eqvadoru alebo kde to rastie....vakel ti chyti aj dorado len je rozdiel aky no a viem aky asi mam a zrovna velky nie je
05.05.2005 - 20:06:56
00
kokos si ty bo jazdis kotucovky na RST:) Boli tu aj taki co hovorili ze lacne santurky chodia krasne aj taky co hovorili ze Gila chodi rovnako ako marzocchi... Ja ti poviem len tolko ze mam kamosa s presne identickou vidlou a viem jak ta vidla vyzera pri setrnom jazdeni po 2och rokoch...

TO RADO: Ak to s bajkovanim myslils aspon trochu vazne tak ti odporucam odlozit si tie nasetrene 2-3tisicky a posetrit este na nejaku lepsiu napr. Manitou splice...
05.05.2005 - 21:36:21
00
teraz suhlasim s lolkosom stym ze by si nemal kupovat sroty predsa len to tak neponahla aby si nevydrzal.tie vydlice co si dal na vyber su (nechem hovorit ze sroty lebo hayes11 je moj kamos a ma tu super gilu)ale su ja som ju mal tiez a vykrutila sa a vykrutila sa aj suntoura takze tak.najlepsia volba by bola pockat a dosetrit aj ked z mojej strany uz ked ,,uz ked ,,tak tu suntouru je srosku alelen trosku hustsia a za 2 litre sa da zohnat skoro vsade.
06.05.2005 - 07:19:36
00
ja som si tiez na zaciatku chcel kupit gilu potom som si povedal ze trosku pripladim a kupim XC PRO DRL ale ani ta mi nejak nerezala tak som si povedal ze AXEL ale od toho ma vela ludi odradilo ze je to makke atd. a tak teraz setrim na splice(do konca jula by som mal aj dosetrit:) a som rad ze som nevyhodil peniaze za predosle vidli aj ked teraz musim este co to vydrzat na XC 60...
06.05.2005 - 09:06:09
00
vidis ja som mal rok gilu lebo vtedy som nerobil take zveriny a teraz som kupil bomberu jaj mnam a hayes len pre informaciu nemachrujem hej len vravim co mam aktualne
06.05.2005 - 12:44:33
00
co je vakel a co XC
02.07.2005 - 22:27:16
00
vakel = vôľa (medzi vnutornymi a vonkajsimi nohami)
XC = X-treme-cycling :)
03.07.2005 - 09:50:44
00
keyboard_arrow_up