momentalne mam kluky fsa v-drive megaexo pomerne nove, zachovale bez problemov. mam vsak moznost kupit kluky roox po ktorych som dlhsie pozeral kvoli zladeniu s ostatnymi roox komponentami. tie roox su ale stvorhran. cize islo by o esteticky dovod z mojej strany. otazka je, ci a aky velky je to downgrade? myslim hlavne na stredove - tuhost a vaha roox kluk snad nie je az taka zla. ak je to porovnatelne, aky stred by ste mi odporucili? na ebay som videl fsa s titanovou oskou ale cena cez 1000sk je uz myslim dost. mozno by som to ale obetoval kvoli vzhladu, len nechcem az tak ist do horsieho a trochu ma mataju fotky polamanych stvorhranovych osiek a dorezane nohy.
inak na klukach su nove gebhardty.
02.06.2008 - 23:41:53
00
zabudni na tie ROOX kluky praskali ako na bežiacom páse a s pilami Gebhart nebudeš vedieť radiť sú uplná sračka.Sú tie ROOX kľuky čo su na predaj žlté?ROOX je pohodová značka ale tie kluky im nevychádzali.
Na bikoch má 3x kluky štvorhran 2xTi oska jeden krát ocel oska všetko je v naprostom poriadku ako s funkčnosťou tak aj s tuhosťou. 4 hranu by som sa vobec nebál ale dnešné nové systémy uchytenia sú niekde úplne inde.Do štvorhranu by som išiel ak nevieš zohnať iné a ladia ti k biku ako pišeš alebo chceš kultové kluky z predchádzajuceho obdobia a ine ako na 4 hran nezoženieš alebo stavaš nejaké retro alebo chceš kluky ktoré sa okrem 4 hranu iné nerobia napr. Tune aj keď už robia sixpack.
Ak by si dával Ti 4 hran osku mohol by nastať problém s miernym pukanim nakoľko Ti a dural sa moc nemusia ale da sa to odrbať molybdénovou vazelinkou ak by takýto problém vznikol.Dobre to premažeš a je pokoj.Jo a ešte ak by si daval Ti šróby na doťahovanie kľuk k oske nezabudni že ich najskor treba dotiahnuť ocelovým šróbom a až potom tam dať ako poistný Ti šrób. Snáď dostatočne vysvetlené.
03.06.2008 - 14:45:28
00
na b-f ich ponuka jeden, boli zlte ale uz su strieborne, dal dole zltu - vies nieco o nich?
islo by cisto o zladenie - mam khs softtail 2002 ocel a sedlovka, predstavec, riaditka a rohy roox, preto som rozmyslal nad tymi klukami. okrem toho sa mi aj pacia :) ale nechcem ist do horsieho a uz vobec nie (statisticky) nebezpecnejsieho, terajsie funguju k mojej spokojnosti. a bajk mam v prvom rade na bajkovanie.
ja som cital aj pochvalne reakcie na roox kluky, preto som to hned nezavrhol.
kazdopadne dik za info, dalsie veci co si pisal som cital aj v inom vlakne...
03.06.2008 - 15:37:30
00
ono tie kluky potom než skončili z výrobou už boli ok ale nevieš z ktorej várky su tie jeho. viem o nich ale samozrejme netrvdím že sú tieto jeho ROOX kluky zlé len ja by som do nich nešiel.Designovo sa páčia aj mne boli a stalu su fešne.Pozri neviem čo za nechce nechce sa mi to hladať ak je cena prijatelná zober ich a uvidíš ale určite by som dal doprdele tie prevodníky a kupil ine ale to sa ti potom kapánek predraží tá kupa.
03.06.2008 - 15:49:44
00
keyboard_arrow_up