Ahojte, chcel by som si spravit prehlad roznych typov celoodpruzenych ramov (XC/AM), co sa tyka ich konstrukcneho riesenia. Hladam preto co najviac info o vseliakych moznych zaveseniach zadnej stavby. Ak mate niekto linky alebo cokolvek ohladne tejto temy, prosim hodte to sem. Moje poznatky v tomto smere su velmi utrzkovite a rad by som mal taky ucelenejsi prehlad, a mozno somnou aj niekto dalsi. Dakujeem.
Ellsworth Truth - ICT™ Technology: Instant Center Tracking™ is internationally patented and quantifiably the most energy-efficient suspension design in the world, period. Internationally acclaimed, ICT four-bar linkage technology provides up to 100% pedal power efficiency by aligning the instant center of the linkage on the chain torque line and continually tracking it throughout the range of travel.
Ellsworth Truth - ICT™ Technology: Instant Center Tracking™ is internationally patented and quantifiably the most energy-efficient suspension design in the world, period. Internationally acclaimed, ICT four-bar linkage technology provides up to 100% pedal power efficiency by aligning the instant center of the linkage on the chain torque line and continually tracking it throughout the range of travel.
Marecej neviem co sa ti na tom nepaci. System je ten isty ako napr. na intense, spracovanie vyzera uplne OK- vsetko frezovane. Je pravda ze horna trubka je nejaka tucnejsia ale s peknou DH vidlou to bude akurat.
Este pridam jeden system, je sice podobny VPPcku ale ma trocha iny smer vahadiel http://www.canfieldbrothers.com/Balance%20Page.html a na modely formula one je zas pekne riesene napinanie retaze(videjko bolo na pinkbike ale nemozem ho uz najst)
tebe sa človek nezavdačí
inak na upresnenie nieje to XC rám. Preto taká mohutná stavba.
Pôvodne mal slúžiť na 4x ale nakoniec je navrhnutý na drsné enduro.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Silny marketing
giant, system maestro
Zeby som zacal setrit?
trance toho zvlada dost, ale je pravda, ze na AM je reign vhodnejsi
karbonový full
kuš
Este pridam jeden system, je sice podobny VPPcku ale ma trocha iny smer vahadiel http://www.canfieldbrothers.com/Balance%20Page.html a na modely formula one je zas pekne riesene napinanie retaze(videjko bolo na pinkbike ale nemozem ho uz najst)
inak na upresnenie nieje to XC rám. Preto taká mohutná stavba.
Pôvodne mal slúžiť na 4x ale nakoniec je navrhnutý na drsné enduro.