Zdravim.Chcel by som sa spytat ,ze co je pevnejsie alebo co by ste mi vy poradili s vlastnych skusenosti..rozhodujem sa mezdy ramom specialized bighit a rockmachine adrenalin 6000 a musi tam ist tlmic velkosti 240mm
tak potom rozhodne rock machine-pokal tam chces dat taky velky tlmic specialized sa pi case rozbije je stavany skor tak na 150-160-zatal co rock machine -DH
ja som za BH
ani jeden som nejazdil, ale BH je klasika... a to ze BH neni DH si odkial vzal
vozia sa na tom bezne 200mm zdvihy a vydrzi to. VELKY TRESK zozenies ho skor ako blby RM... BHity su vzdy v inzerciach
BH ma super geometriu na DH... RM je kratka blbost, s vysokym stredom a ked si das vyhladavat v temach na fore tak tiez sa vacsina priklana k BHitom a nie RM Adrenalinu
vidla by tam mal byt boxxera race 2007 cize 200mm
a tlmic fox dhx5 240mm aby to bolo teda pokope
ale ja mma rad visoko stred bol som na to zviknuty j na predoslom rame aspom som mla vediu istotu ze nic nechy tim
daj do MTBiker vyhladavaca Big Hit vs. Rockmachine a zistis ze to je hlupost ten RM... mne to je jedno co si kupis, ale potom nebud smutny ze si naozaj mal radsej zobrat toho BHita
nevie čo tu riešite,do BH nevopchá tlmič s roztečou 240mm...
teda vopchá,ale geometria bude taká že jaj...
a RM neviem,ale to je zas vysoká krava,a to teraz nieje v móde,ťažisko pekne nízko,na kamene je predsa rokáč
a aby nedošlo k omylu...
chalan uvádza rozteč tlmiča...to je 240
v skutočnosti má taký tlmič zdvih napr. 76mm
až prepákovaním rámu sa dosiahne zdvih(rámu) napr. 180mm
mám pocit že niektorý si mýlia rozteč zo zdvihom rámu,pričom na zdvih tlmiča zabúdajú
takze myslim ROZTEC.. a mohol by som sat najviac okolo 500€
epo
..hlavne nechcem ocelovi ram pozeral som aj ich modeli ale nemusim ocel
a este ze ale ja nechcem aby som na tych sutroch nechytliul nic a ni ten rockac
a mam 184 cm a 85 kg ... aude to dost tvrdo jazdene teda myslima chcel by som tvrdost struny 500
...a BH som mal aj mam moznost testovat uz viackrat dvaja chalani od nas ho maju
, cize po dfakyh pojazdoch sa mi to omc nezdalo ,ale ja chcem tam narvat hlavne ten tlmic s roztecou 240mm!!! alebo my skuste poradit daky iny ram s mojimi poziadavkami
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ani jeden som nejazdil, ale BH je klasika... a to ze BH neni DH si odkial vzal
vozia sa na tom bezne 200mm zdvihy a vydrzi to. VELKY TRESK
tak sa teda dohodnite
a tlmic fox dhx5 240mm aby to bolo teda pokope
ale ja mma rad visoko stred bol som na to zviknuty j na predoslom rame aspom som mla vediu istotu ze nic nechy
teda vopchá,ale geometria bude taká že jaj...
a RM neviem,ale to je zas vysoká krava,a to teraz nieje v móde,ťažisko pekne nízko,na kamene je predsa rokáč
ale ako pozerám,do RM Adrnln 6000 ide 240mm tlmič...
a aby nedošlo k omylu...
chalan uvádza rozteč tlmiča...to je 240
v skutočnosti má taký tlmič zdvih napr. 76mm
až prepákovaním rámu sa dosiahne zdvih(rámu) napr. 180mm
mám pocit že niektorý si mýlia rozteč zo zdvihom rámu,pričom na zdvih tlmiča zabúdajú
epo
..hlavne nechcem ocelovi ram pozeral som aj ich modeli ale nemusim ocel
a este ze ale ja nechcem aby som na tych sutroch nechytliul nic a ni ten rockac
a mam 184 cm a 85 kg ... aude to dost tvrdo jazdene teda myslima chcel by som tvrdost struny 500
...a BH som mal aj mam moznost testovat uz viackrat dvaja chalani od nas ho maju
, cize po dfakyh pojazdoch sa mi to omc nezdalo ,ale ja chcem tam narvat hlavne ten tlmic s roztecou 240mm!!! alebo my skuste poradit daky iny ram s mojimi poziadavkami