Zdravim.Chcel by som sa spytat ,ze co je pevnejsie alebo co by ste mi vy poradili s vlastnych skusenosti..rozhodujem sa mezdy ramom specialized bighit a rockmachine adrenalin 6000 a musi tam ist tlmic velkosti 240mm
hej, akurat som zistil, nvm preco som bol v tom ze ma 240, kazdopadne by som riesil ked uz chces dobry ram demo, glory abo tu V10. Ja rock machine nemusim...
pinkbiker:skús použiť google,ja chápem Tvoju potrebu písať všade a všetko,ale niekedy je lepšie nepísať nič ako blbosť
Stinky Six má 200mm, veĺká asi 215(?)mm
a este som zabudol napisat ze chcem jednocap ci ako sa tomu nadava
a konu moc teda nemusim este ta v10 ta by sa dala ja tam ide 240 tlmic a le to uz je ina cenova kategoria
pinkbiker:skús použiť google,ja chápem Tvoju potrebu písať všade a všetko,ale niekedy je lepšie nepísať nič ako blbosť
pre PATRIKL
ten prvi uz vobec ne a ten druhy je aj na nete ale ten sa mi vobec ale vobec ncepaci
a este ze ja ten tlmic este nema doma ale ho chcem kupit a mensi nechcem..a co by ste povedali este na rb dragster alebo norco a-line
pre PATRIKL
ten prvi uz vobec ne a ten druhy je aj na nete ale ten sa mi vobec ale vobec ncepaci
a este ze ja ten tlmic este nema doma ale ho chcem kupit a mensi nechcem..a co by ste povedali este na rb dragster alebo norco a-line
do fullov moc nevidim, ale co som sa uz vela krat pytal a co viem je, ze roztec tlmica ti nie vzdy rozhoduje o zdvihu... neviem preco nechces mensiu roztec .. ale sak to su tvoje peniaze nakoniec
no chcem tu 240 preto lebo ona dlhsiu tu cast co sa zasuva a jednocap chcem preto lebo oms doteraz jazdil na takom prepakovani ako ma kona a to mi moc nevyhovovalo
asi sa tda rozhodnem pre ten rockmachine vyhovuje njavic mojim pozidavkam
kks,čím rozmýšlaš prosím Ťa....že časť čo sa zasúva aj čítaš tie príspevky či čo?...
to tam nemôžeš nadžgať tlmič aký chceš roztečovo aj zdvihovo.... rám je stavaný na určitú rozteč a zdvih tlmiča
tlmič môže mat aj malý zdvih,výsledný zdvih rámu sa docieli prepákovaním... copyrightserve.mysmiley.net serve.mysmiley.net
ty si dislektik alebo co? prepac ale stale sa ti snazime vysvetlit ze zdvih tlmica nie je smerodajny!! niekde inde ti staci mensi zdvih tlmica ale dobehne to prepakovanie ramu- system pohybu zadnej stavby pri pruzeni... cize je uplne zbytocny vacsi tlmic chapes? pri inom rame s mensim zdvihom tlmica mozes dosiahnut rovnaky zdvih ako pri rame s vacsim zdvihom
ty kokoooos sak tam mas aj obrazok s peknym popisom a ty to ani tak nepochopis? A nezaoberaj sa vobec konou, ries Specialized abo Giant, nic insie v takej prijatelnej cenovej kategorii aha este Iron horse
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ten Stab je ale veľkosť S,až sa dobre pamätám
a konu moc teda nemusim este ta v10 ta by sa dala ja tam ide 240 tlmic a le to uz je ina cenova kategoria
a ten Stab je ale veľkosť S,až sa dobre pamätám
je to Mko
a V10 je uz o dost ina cenova kategoria
a za cca 1000e (myslim ze by vedel dat aj zlavu) Big Hit 2 2009 komplet cely bike...
1-čap napríklad
http://www.katmar.cz/atombikes-gap-frame-p-797.html (a predať ten 240mm tlmič čo máš)
http://www.global-sport.cz/global-cyklo/ramy-na-kola/freeride-dh-bmx-ramy/dh-ram-can-bums-freezer-02-300-021.html
do fullov moc nevidim, ale co som sa uz vela krat pytal a co viem je, ze roztec tlmica ti nie vzdy rozhoduje o zdvihu... neviem preco nechces mensiu roztec
asi sa tda rozhodnem pre ten rockmachine vyhovuje njavic mojim pozidavkam
to tam nemôžeš nadžgať tlmič aký chceš roztečovo aj zdvihovo.... rám je stavaný na určitú rozteč a zdvih tlmiča
tlmič môže mat aj malý zdvih,výsledný zdvih rámu sa docieli prepákovaním...
mne je to jedno,kúp si aj Hrochmashine
a Kona je tiež jednočap
preboha, kupovať tlmič kvôli vzhľadu (veľký vyzerá lepšie že) a kvôli tomu si obmedziť výber rámov je extrémne stupídne.