Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
nieee, si to nepochopil
hlaska bola ze sa kamarat dostal s vahou 29" bajku pod 7kg a tak som sarkasticky dodal ze s cenou sa dostal urcite na nove male auto (to ma napadlo v suvislosti s cenou ktoru som si predstavil co to asi stalo)
A by si sa divil na kolkych dovolenkach som bol s Microu A aj bajk som tam mal, aj ked kolesa dole.
no to je tvoj nazor, moj nazor a mozno este dalsich ludi ale ini ludia co napr nebajkuju to tak chcu a napr pre moju frajerku dat za bajk viac ako 500 eur su vyhodene peniaze, tak vidis.
je to o tom kto co potrebuje a chce.
Mna by ale realne zaujimalo co stoji taky 7kg setup, nakolko pokial by som mal free budget tak to postavim aj ja
Kamarát sa dnes dostal so svojím MTB 29" hardtailom pod 7kg. Dúfam, že čoskoro pošle nejaké foto Základ tvorí rám Ax-lightness veľkosti M a vidla Fox 32SC.
Kamarát sa dnes dostal so svojím MTB 29" hardtailom pod 7kg. Dúfam, že čoskoro pošle nejaké foto Základ tvorí rám Ax-lightness veľkosti M a vidla Fox 32SC.
Porovnavam s vecami ktore su ludom pomerne blizke a auto je jedna z veci ktora ma podobnu cenu a pouziva ho drviva vacsina ludi. Dat ako porovnanie uhrn splatok hypoteky za rok alebo prerabku jadra v panelaku mi neprislo uplne tak vhodne ako auto. Ach to musim vysvetlovat kazdu vec co napisem? 🙄
Lenze porovnavas x rokov ojazdene auto s novym bajkom pre pana jana...a hlavne porovnavas low end auto s high end bajkom... Chapes? Porovnavas dve veci pricom kazda z nich jr na opacnom konci cennika v danom segmente....
Zacni porovnavat aspon s novym autom a uz hned je ten bajk o polovicu lacnejsi ako auto.,.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hlaska bola ze sa kamarat dostal s vahou 29" bajku pod 7kg a tak som sarkasticky dodal ze s cenou sa dostal urcite na nove male auto (to ma napadlo v suvislosti s cenou ktoru som si predstavil co to asi stalo)
A by si sa divil na kolkych dovolenkach som bol s Microu
je to o tom kto co potrebuje a chce.
Mna by ale realne zaujimalo co stoji taky 7kg setup, nakolko pokial by som mal free budget tak to postavim aj ja
Že to vôbec vyrábajú
Aj skrabal farbu ako tento? https://www.pinkbike.com/news/building-the-worlds-lightest-29ers.html
Zaujimalo by ma, kolko vazi motor, cize jazdec
Zacni porovnavat aspon s novym autom a uz hned je ten bajk o polovicu lacnejsi ako auto.,.