Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Moja mozno tiez pojde ked sa ju podari odomknut :D .

Podla vyjadrenia jedneho predajcu u nas v meste Rock Shox uz nieje to co byval. Vraj po vypadku firmy Manitu z trhu vidiel nizsej triedy je zvyseny dopyt po znackovych vidlach tejto triedy. Rock Shox zacal chrlit tieto vidly na kubíky a kvalita sla do prdele. Vraj sa to prejavilo hlavne na tohtorocnych modeloch Dart a Tora ktorych kvalita znacne utrpela. Po mojich skusenostiach nemam dovod mu neverit.
Apropos ked som dnes kupoval tretry v inom obchode pytal som sa predajcu na jeho skusenosti s Dartkami. Nahodou tam bol jeden servisak z ineho mesta (nepoznal som ho) a ked pocul o com z predajcom rozpravam len tak na okraj poznamenal ze pred par dnami mal ten isty pripad s vidlou Dart 3 (trvalo zamknuta vidla) a bolo to na presne tej istej znacke bicykla. Toto len podciarkuje to co som napisal v predoslom odseku o kvalite vidiel Rock Shox.
Zobraziť komentár 12.09.2008 - 08:49:26
00
Vlastnim Shox Dart 3 aj s Poplock-om a k tomu 92 kg zivej vahy. Co sa tyka investicii do bicykla, bol to urcite mudry pocin. Nikdy som ju nesetril. Napriek mojej vahe nedam na nu dopustit.
Zobraziť komentár 31.10.2008 - 17:06:23
00
moj osobny pocit je taky ze dart3 patri do kategorie "lacnych" takze sa od nej nedaju cakat zazraky. 4 cm real pruzenia je fakt malo ale neviem ci sa s tym da nieco narobit. Ja som jazdil RST Gilu a to bola hotova tragedia ... este horsie jak ta dartka ... som musel nohy mazat aby sa vobec hybala .... :cry: ale to uz je nastastie minulost
Zobraziť komentár 31.10.2008 - 17:36:20
00
Moja mozno tiez pojde ked sa ju podari odomknut :D .

Podla vyjadrenia jedneho predajcu u nas v meste Rock Shox uz nieje to co byval. Vraj po vypadku firmy Manitu z trhu vidiel nizsej triedy je zvyseny dopyt po znackovych vidlach tejto triedy. Rock Shox zacal chrlit tieto vidly na kubíky a kvalita sla do prdele. Vraj sa to prejavilo hlavne na tohtorocnych modeloch Dart a Tora ktorych kvalita znacne utrpela. Po mojich skusenostiach nemam dovod mu neverit.
Apropos ked som dnes kupoval tretry v inom obchode pytal som sa predajcu na jeho skusenosti s Dartkami. Nahodou tam bol jeden servisak z ineho mesta (nepoznal som ho) a ked pocul o com z predajcom rozpravam len tak na okraj poznamenal ze pred par dnami mal ten isty pripad s vidlou Dart 3 (trvalo zamknuta vidla) a bolo to na presne tej istej znacke bicykla. Toto len podciarkuje to co som napisal v predoslom odseku o kvalite vidiel Rock Shox.

ale neni hodno hadzat vsetky RS do jedneho vreca :) ... myslim uz na tie lepsie modely recon reba atd
Zobraziť komentár 31.10.2008 - 17:38:15
00
Vlastnim Shox Dart 3 aj s Poplock-om a k tomu 92 kg zivej vahy. Co sa tyka investicii do bicykla, bol to urcite mudry pocin. Nikdy som ju nesetril. Napriek mojej vahe nedam na nu dopustit.

dovtedy, kym nevyskusas aj nejaku vidlu... nie len nahrazku...
Zobraziť komentár 31.10.2008 - 19:41:25
00
mam otazku sice idem od temy RS dart3 ale chcem sa spytat : ma niekto skusenosti s vidlou RST launch ??? ak ano tak pls piste...
Zobraziť komentár 04.11.2008 - 19:59:31
00
ma ju brat a mozem povedat ze v ramci nizsej triedy je jedna z tych lepsich
Zobraziť komentár 09.11.2008 - 10:26:02
00
Ja som sa na nej povozil chvilu a zdala sa mi strasne tvrda a progresivna...
Zobraziť komentár 09.11.2008 - 10:35:56
00
jj aj mne sa zdala tvrdá, keď som sa vozil na kamošovom bajku
Zobraziť komentár 09.11.2008 - 10:42:32
00
keyboard_arrow_up