Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Otec si kupil novy crosovy bike a ma tam zavitovu vidlu(smiech) ale ked vymenim predstavec a hlavove mozem tam dat "hladku vidlu"-odskusane...
Zobraziť komentár 18.07.2007 - 12:56:17
00
Nie vzdy to takto ide. Zalezi aj od priemeru. Robi sa 1" so zavitom aj bez a tak isto 1 1/8", co je aj pripad tvojho otca. Ku konkretnemu hlavovemu zlozeniu pasuje konkretne vidlica aj ram (najdu sa aj kombinacie,ale vynimocne).
Zobraziť komentár 18.07.2007 - 18:39:09
00
chvílu som tu není a už sa to na mňa sype.... :shock:
takže poporade. Rám bol zakúpený 1996 pre mňa (dobre sa to pamätá, lebo o mesiac sme zistili, že sa nám poposúvali priority z dôvodu tehotnosti ... nie mojej) Uchytenie vidly je pre klasické 1" závitové vidly. Z dôvodu neustáleho povolovania, som to musel riešiť ....
v roku po 2004 (ked ma to chytlo vážnejšie) sa robili aj 1" ložiská pre prevedenie Ahead a aj vidly boli v prevedeniach s závitom, alebo bez závitu. Dovtedy som mal RST460 a tá už nefungovala .... tak som potreboval riešiť problém rýchlo a naraz. Nakolko som už mal doma (RST Gila ) so závitom, tak som kúpil 1" ložisko Ahead (Suzzi logic) aj s ježkom a taktiež predstavec UNO (ahead) ale ten už bol na rozmer 1 1/8". Vzniknutý rozmer som vyriešil redukciou na sedlovku, čo sa ukázalo ako dobrá volba.
Momentálne bike jazdí manželka .... a čestne prehlasujem, že sa jej nechcem zbaviť (zatial) :wink: .
Zobraziť komentár 18.07.2007 - 20:31:13
00
keyboard_arrow_up