Zdravím všetkých vášnivých cyklistov!
V súčasnej dobe krízy koronavírusu aj vy možno bojujete s myšlienkou, či sadnúť na bajk a vyraziť medzi ľudí. Zároveň ste možno ten typ cyklistu, alebo cyklistky, ktorý je súťaživý a rád prijíma nové výzvy. Alebo ste proste bajkeri, ktorí radi sledujú a podporujú zaujímavé projekty, ktoré cyklistike pomáhajú. Pre všetkých z vás je tu teraz možnosť podporiť a zároveň sa zapojiť do projektu instantnej cyklistiky!
Ide o jednoduchý a zaujímavý projekt, vytvorený pre všetky vekové kategórie, cesťákov, horákov či gravelistov. Napriek tomu, že ide o projekt regionálneho zamerania - konkrétne juhozápadného Slovenska, verím, že dokáže osloviť aj ľudí, ktorí ho radi aspoň podporia.
Pre detaily projektu je na stránke startlab.sk inštruktážne video, ako celý projekt funguje a ako si môžete aj zasúťažiť ?

Každá, aj tá najmenšia pomoc je vítaná, navyše sa od určitej čiastky môžete tešiť aj na ďakovný darček ? Komunita cyklistov na Slovensku rastie a ako taká sa udrží jedine, keď sa budeme podporovať. Ak vás projekt osloví a je to vo vašich silách a súčasných možnostiach, podporte ho, prosím na linku nižšie ⬇️ Ak vás myšlienka nadchla, ale situácia vám nedovoľuje ju podporiť finančne, veľmi pomôže aj jednoduché zdieľanie na sociálnych sieťach ?

https://www.startlab.sk/projekty/1318-komarnanska-stovka/

Ďakujem a prajem veľa radostných a zdravých kilometrov! ???

Mates.

Prílohy:

IMG_20200510_160800.jpg
IMG_20200510_160800.jpg 263.8 KiB thumb_up0thumb_down

10.05.2020 - 17:33:39
00
keyboard_arrow_up