Pripájam aj ja zopár postrehov z 50km. Trať až na jeden zjazdový úsek perfektná. Občerstvovačky pre mňa max. dostačujúce, veľa bolo aj černíc za Oždínom. Teraz k značeniu. Hoci som na troch miestach videl pretekárov, ktorí nesprávne odbočili, ja som problém nemal, až na časť medzi poslednou občerstvovačkou a priehradou, kde som si zopár krát nebol istý, či idem správne. Ale to by som mohol pripísať aj môjmu totálnemu vyčerpaniu v závere(zvaľujem to na počasie), kde som doslova bojoval o dojazd do cieľa(4,5hod). Jediná vec, na ktorú by som do budúca organizátora upozornil bol prudký zjazd cca 1,5km pred občerstvovačkou v Oždíne. Prosím dajte tam človeka so základnou lekárničkou. Zjazd bol náročný, však niektorí mali rozum a radšej ho tlačili. Ja som na jeho konci spadol (v cieli som sa dozvedel, že som nebol sám). Ruku som si škaredo oškrel. Hneď na občerstvovačke som si ruku umyl a prosil som o nejakú dezinfekciu. Aj keď boli veľmi milí, nemali, čakať sa mi nechcelo. V cieli na štadióne už bolo všetko v poriadku, ošetrili mi to. Kapustnica výborná, vyhlasovanie rýchle. O rok budem veľmi rád, ak sa budem môcť opäť zúčastniť.