dopredu pozretu - ak tym myslis najazdenu tak to naozaj nie (to ma fakt nebavi jazdit to vopred) a naozaj si nie vzdy zapametam celych 75 km (v zajtrajsom pripade 105 km), navyse ked clovek dupe niekde po vrstevnici 30 km/h a je na maratone tak ide podla znaciek nie podla pamati (lebo ta pamat obcas vynechava) alebo podla niekoho pred sebou (kto ale moze ist tu trat po 1.krat a musi ist podla zanciek), navyse trat moze byt preznacena (opakujuci sa pripad tohto maratonu) alebo chyba regulovcik na asfaltke v dedine a to sa naozaj tazko odbocuje ked cakas cloveka alebo znacku a za 3 km zistis ze si nic nenasiel...
jammin presne, niektore body-cesty poznam, ale vcera ked uz bola oznacena trat som zatial prisla na dve zmeny (a to som v podstate bola len v MK, nie v stupave), nie sice nejake extremne vyrazne, ale viem, ze minuly rok sa slo tak, teraz inak, predtym roky uuuplne ze inak, (sme napriklad isli na BK z dola od Troch zajacov, tam bola obcerstvovacka) a pred tyzdnom, ked sme sli tak sme isli "po starej" trase....