posledný komentár: 28. 9. 2020 o 22:01
posledný komentár: 23. 1. 2019 o 21:24
posledný komentár: 19. 5. 2018 o 20:34
posledný komentár: 12. 9. 2014 o 13:59
posledný komentár: 28. 9. 2020 o 22:01
posledný komentár: 23. 1. 2019 o 21:24
posledný komentár: 19. 5. 2018 o 20:34
posledný komentár: 12. 9. 2014 o 13:59
PS: a to ani nehovorím o tom, že za mladi som na Dreveník cestoval pol dňa a teraz som tam odfrčal po diaľnici za 1:15 hod - no nechoď sa previesť
V roku 2011 som išiel 50 km, vlani krátku a tohto roku 27 km.
Počasie vyšlo vynikajúco, až horúco (priemer 32,8 ℃).
Značenie trate vynikajúce, na krátkej trati sa nedalo poblúdiť.
Trať sa mi páčila, Dreveník a hrad z môjho pohľadu akosi patria ku Kráľovskému maratónu.
Potešili ma prístrešky na občerstvovačke v Dúbrave s nápismi Green Bike
Parkovanie v pohode, halušky chutili.
Počkal som až do konca. Vyhlasovanie kráľa s korunou a plášťom - super.
Účasť, vzhľadom k mediálnej "kampani" okolo 350 účastníkov, celkom slušná.
Ďakujem všetkým usporiadateľom za pekné preteky.
Škoda mediálnej antikampane, desiaty ročník by si bol určite zaslúžil aspoň dvojnásobnú účasť. Snáď o rok.
výsledky
Inak preteky na e-bajkoch mi prídu dosť uletené. Viac záleží na tom kto má aký kvalitný bike a akú baterku než na tom kto má ako natrénované.
zase az tak nie. nie je to motorka, do kopca treba aj slapat. a v zjazdoch ti ten motor tiez velmi nepomoze
ja by som ale dal ich start samostatne, v iny cas
boli tam síce len traja, ale mne by to napr. vadilo...môj pohľad, nič viac
teda je rozdiel či budeš šľapať na režime turbo hoc aj len o 1/3kopca dlhšie ako iný ktorý bude môcť šlapať len s pomocou normal. Stále to budú preteky viac techniky ako bajkerov. Ja e-bajky nezatracujem len tie preteky na nich mi prídu také divné ale ak niekto chce takto pretekať prečo nie. Mne nevadí ak ma smerom hore obehne e-bajker každý si ide podľa svojich možností.
Momentálne plánujem výjazd na Kráľovu hoľu a chcem zobrať aj moje decká v Šumiaci im zapožičať dva E-bajky ja si pôjdem na svojom a za svoje a spravíme si dúfam pekný výlet.
Kráľovský MTB maratón má najkrajšie výhľady, ťažké výšľapy a ešte ťažšie zjazdy. Takto sa profiloval už od svojho začiatku a toto si udržal doteraz. Výhľady z lúk pod Kravcovou na Šariš, prejazd Lačnovským sedlom s krásnymi lúkami, prejazd kaňonom Podhorského potoka, výhľady zo Smrekovice, singletrak po šiškách
Ku organizácii toľko, že parkovanie bezproblémové, registrácia blesková, značenie výborné. Jedine na jednom mieste som nestihol odbočiť včas to bolo v tom zjazde na priesmyk Branisko, zastavila má až páska cez cestu a červené x-ka, tie prehliadli dvaja čo išli za mnou a museli sa potom vracať, a potom označenie priekopy symbolom brod pred občerstvovačkou za Sľubicou mi nepripadalo adekvátne, keďže to brod veľmi nebol, skôr by sa tam hodili 3 šípky dole. Palacinky boli výborné, kofola rovnako, tombolu som nestihol a ani vyhlasovanie výsledkov.
Už teraz sa teším na ďalší ročník