Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Maratón Medzihorím - Memoriál Radovana Kaufmana

23. 4. 2011
2. kolo - Cyklomaratónska séria
2. kolo - Slovenský pohár XCM
MTB maratón
Partizánske - Malé Bielice (Slovensko)

Propozície, Výsledky, Foto, Reportáže
Zúčastnených bikerov (47)
andrej25CraObsFlinkerftakopyskGreywolficemanivodrnojakub023jasopetoJezusjurajko1975kalcokrtko333kubasLubiklubos73Manusmartin190martinantoni13matotopemibajkmilsumipo13mirec33miro80mishoxmismesmysteryoborPa3kPipikovicR-u-d-erichardleromanesromanxRoskotigeragontjamtmaxunigenavankesVladko1vulpeculayojo
otázka na domácich.. aký je v okolí partizánskeho podklad a terén na trase maratónu? nakolko mu ublížia/ublížili aktuálne dažde?
okrem toho 10 dňová predpoveď na smhu tiež nevypadá ružovo, tak zvažujem či zaplatiť dopredu :-/
pretože keď je tam už teraz blata na mesiac dopredu tak sa rovno škrtám :angel:
Zobraziť komentár 14.05.2010 - 09:42:57
00
Miro už ani neriešim platenie dopredu. ak sa rozhodnem že idem, tak platím na mieste a hotovo.
Zobraziť komentár 14.05.2010 - 10:35:55
00
no veď keby bolo velmi pekne tiež to tak vidím.. ale to je +5€ a bez trička :D
Zobraziť komentár 14.05.2010 - 10:44:53
00
otázka na domácich.. aký je v okolí partizánskeho podklad a terén na trase maratónu? nakolko mu ublížia/ublížili aktuálne dažde?
okrem toho 10 dňová predpoveď na smhu tiež nevypadá ružovo, tak zvažujem či zaplatiť dopredu :-/
pretože keď je tam už teraz blata na mesiac dopredu tak sa rovno škrtám :angel:

Ja neplatím vopred, či 16 al.20 EUR, to je jedno. Keby bol väčší rozdiel, tak zaplatím.

Včera som dal polmaratonsku, zjazdná. Asi iba o 5 min. pomalšie ako za sucha. Samozrejme bol som celý poriadne zablatený. Podklad je prevažne hlina (tvrdá, rýchla aj po ďaždcoh, samozrejme lepí sa aj na plášte), ale je tu aj 4 km asfaltový výjazd, 2 dlhé prevažne štrkové zjazdy a 3 km dlhý singel (včera z polovice prašný).
Dnes by som na tú trať ale nešiel, od včera 17.00 hod. výdatne prší.
10-dňová predpoveď ale vyzerá celkom dobre (1mm za 6 hod. je skoro nič, Aladin-za 2 hod.).
Ak bude v piatok a sobotu pred pretekmi sucho a teplo, trať bude podľa mna OK (ale čístý nebudeme).
Zobraziť komentár 14.05.2010 - 11:20:54
00
5€ navyše a bez trička je dosť. By stálo za to sa rozhodnúť už teraz:)
Zobraziť komentár 14.05.2010 - 11:50:19
00
ja uz som rozhodnuty..napriek tomu ze nestretnem priatelov-co by bol tento rok asi jediny dovod tam ist...-takze nejdem... :P
sorry ale to skratenie dlhej a na okruhy nemusim :?: ....... byvalo to tam fakt pekne..ale za tychto podmienok mam pocit, ze si organizatori zvykli zneuzivat krasu trasy, a pocele roky zanedbavali niektore dost podstatne veci-oznacenie napr. ..a teraz este takyto skrt... :n:
,,,takze sa stretneme niekde inde ;)
Zobraziť komentár 14.05.2010 - 23:06:59
00
ja uz som rozhodnuty..napriek tomu ze nestretnem priatelov-co by bol tento rok asi jediny dovod tam ist...-takze nejdem... :P
sorry ale to skratenie dlhej a na okruhy nemusim :?: ....... byvalo to tam fakt pekne..ale za tychto podmienok mam pocit, ze si organizatori zvykli zneuzivat krasu trasy, a pocele roky zanedbavali niektore dost podstatne veci-oznacenie napr. ..a teraz este takyto skrt... :n:
,,,takze sa stretneme niekde inde ;)

Dozvedela som sa od usporiadatela, ze dlha trat sa dala na okruhy z dovodu nasich Lesov pretoze nasli na mape oboru, ktora plati este za Marie Terezie a to naozaj doslovne a vsimli si to az tento rok. Preto je to usporiadatelovi luto, ale zial ine riesenie nebolo mozne. Ale jeden okruh ma aspon 50 km a nie ,,20 km" ako niekde inde. Usporiadatelia by boli tiez najradsej, keby tento okruh mal iba 75 km a nie 92 km. Tento rok sa usporiadatelia posnazia o lepsie oznacenie trasy ako po ine roky, kedze znacenie niektorym bikerom nevyhovovalo.
Zobraziť komentár 15.05.2010 - 19:57:05
00
92km dlhým nejako nevadí, ide o okruhy, aj keď len dva..
tá obora sa nedala obísť?
Zobraziť komentár 15.05.2010 - 20:08:20
00
92km dlhým nejako nevadí, ide o okruhy, aj keď len dva..
tá obora sa nedala obísť?

Usporiadatel by bol tiez najradsej, keby sa to dalo spravit tak, ako po minule roky. Ale zial inak to naozaj neslo...
Zobraziť komentár 15.05.2010 - 20:34:41
00
...by som z tých okruhov v PE neodpadaval... povedzme si uprimne, ze aj tak bola zaujimava iba ta cast povodneho okruhu a natiahnutie dlhej bolo iba z nudze cnost... takze takto si dame aspon dvakrat za sebou tu krajsiu cast... ;)

len nech mi ten optimizmus pocasie nepokazi...
Zobraziť komentár 15.05.2010 - 22:09:42
00
Ponúkam svezeníčko typu Bratislava-Partizánske a späť.
Predbežne 2 osoby.

EDIT: Dážď až do štvrtku, piatok pod mrakom. To bude masaker :)
Zobraziť komentár 16.05.2010 - 21:00:37
00
Tak som sa rozhodol že sa zúčastním 50km varianty, vidíme sa ;) Ak zrovna v ten deň nebude liať, blato je jedna vec, zmoknúť druhá... Tak či tak som online prihlasovanie nestihol, takže to mám zajedno
Zobraziť komentár 17.05.2010 - 15:29:44
00
tak idem asi aj ja. Kto z BB alebo ZV tam ide?
Aky je tam povrch cca v percentach (strk, hlina, ....)??
Zobraziť komentár 17.05.2010 - 19:39:42
00
hlina tam neni, len blato :D
dpc už by sa to mohlo unormálniť to počasie..
Zobraziť komentár 17.05.2010 - 19:43:22
00
Kto z BB alebo ZV tam ide?

Ja
Zobraziť komentár 17.05.2010 - 19:49:52
00
keyboard_arrow_up