Áno. Prezentácia je hore, a potom sa pustíš do Kremnice asi 10 km zjazdom po ceste. Tiež mi to príde naprd. To, že je hore nejaké to wellness je pekné, ale mohlo sa to lepšie vymyslieť.
To už Roman ste mohli spraviť trate ako pred 3 rokmi na MS Slovenska alebo sa mohla spraviť hocaká iná trať, napr. aj s využitím bystrickej strany a bolo by to zaujímavejšie
Aspoň pre mňa, ja už mám tie hlavné trate na Skalke prejdené do zgrcania
V podstate sa idú tie trate co pred 3 okmi. Akurát štart bude dole v Kremnici.
to, ci bude niekto z krátkej predbiehať tých pomalších dlhých je snád jedno. Je to dosť široké, jazdiťeľné. K tým rozostupom na štarte. cca 10 min, je v celku optimálne z dôvodu kapacity sprch v relax centre,ako aj šatní. Tí čo skoncia skorej, nebudú sa musieť tlaciť, keby chodilo naraz do cieľa množstvo jazdcov z krátkej,strednej a dlhej. potom je toho naraz moc. A aj strava sa vydá v pohode a stihnete sa v reštaurácii najesť v klude.
Spomínal si Trate.
V tomto šibeničnom termíne by nebola šanca vybehať povolenia mimo Kremnických mestských lesov. Plán vôbec nebola Skalka,ale Prešov.
Som rád,že sa našli nadšenci a vrhli sa do toho somnou a Slov.pohár a 13 kolo CMS bude v strede Slovenska.