takze ked sa dnes konalo viacero pretekov na ktore sme sa docela slusne rozprchli po Slovensku, zakladam tu tuto temu na info ako sme kto dopadli, z cim sme boli spokojny a kludne moze byt aj nejake foto...
takze ja som bol cestu v Klastore pod Znievom ( 53km ) ...trat Klastor p. Znievom - Abramova - Slovenske Pravno -
sedlo Vysehradne - Nitrianske Pravno - Klacno - sedlo Diel - Klastor
...ku mojej spokojnosti snad chybalo este jedno kolo

pretoze na 50km sa clovek iba rozbieha a mozno by nezaskodilo aj viacej spanku ako iba 4,5 hodiny

...ale pretek bol pekny ( spoznal som dalsieho "brata" z mtbiker...cafko Ajeto ) za pekneho pocasia a docela aj rychly ( priemer cca 39km/h )
inak neslo sa mi moc dobre...citil som uz od startu dost tuhe nohy a preto som sa to snazil nejako roztocit v hupaciku za Abramovou ( sorry chlapi ze som Vam zvysil tepy

) a aj tak nic...Vysehradne sa vyslo v pohode ( tu sa prvy krat zacalo delit na skupinky "su tu" a "neni su tu"

) a tak nasledovalo sedlo Diel...odspodu to chlapi trochu rozbehli tak som si chytil medzi nimi fajn fleka

, 2km pred vrchom som to trochu zrychlil a zostali sme len traja...posledny km po sedlo potiahol nas cesky brat a ked sme vysli hore traja spolu s Ajeto-m, tak sme sa to rozhodli skusit do ciela ( cca 10km )...kolotoc bol pekny, ale viem kde mam slabiny a to su taketo "roviny"...musim pochvalit Ajeta ze najlepsie s***** potiahol vzdy on a za to by si zasluzil aj vyhrat...no ale cca 500m pred cielom sme si zo zadu neustrazili nasho brata a hlavne ja som nechytil hak...200m pred cielom je taka neprijemna tocka o 180´ a kedze ani tu som dobre nevysiel tak nemalo vyznam ani spurtovat...takze poradie : 1. nas cesky brat

2. Ajeto 3. Matt ...smecka prenasledovatel po nas prisla 19 sekund

, takze dnes sme nejake tie cukry spalili
a teraz uz iba zopar foto...
na starte sme museli este cisla premiestnovat na lavy kraj dresu...
znova som to potom prepasol sakra
ak viete niekto o cestnych pretekoch kde mozu ist aj neregistrovani, napiste kde sa o tom vzdy da dozvediet, diky
aspom na maratonoch to tak je cestu som nikdy nejazdil takto neviem poradit ale myslim si ze by to malo byt tak isto. Nic sa neboj sak sa mozes aspom teda opytat ked si si nie isty
znova som to potom prepasol sakra
ak viete niekto o cestnych pretekoch kde mozu ist aj neregistrovani, napiste kde sa o tom vzdy da dozvediet, diky
jj...v sobotu bol verejny pretek, v nedelu elitaci...a teraz uz asi nieco take tazko najdes...ale keby si nasiel, tak daj vediet a stretneme sa tam
tento rok sa mi podarilo dozvediet len o jednom Bodva kupa
ale nebolo to zle
Toto je na fóre 1kbm, nepatrí to tebe?
"chcem poprosim pretekára v červenom drese, ktorému som požičal pumpu Topeak tesne pred dojazdom do cieľa a v cieli sme sa nenašli, nech sa mi ozve na mail alebo 0907219688. Vďaka."
btw ... že úmyselne nenosíš nič na lepenie a ani pumpu? To by som bol radšej ticho a nechválil by som sa tým.
btw ... že úmyselne nenosíš nič na lepenie a ani pumpu? To by som bol radšej ticho a nechválil by som sa tým.
Tiez to nechapem, argument ze rok nemal defekt nie je moc vhodny... Mozno setri hmotnost
potesilo ma ze dijk na mna pockal v zjazde z kojsovky takze mam foto:) , no a trochu dalej som sa poprechadzal s "hero" muffinom
spoznal som Latanku, obiehali sme sa asi 3 krat:) , nepomohla mu ani speci anti-defekt vlozka do plasta.
krasne som si uzival zjazdy, boli super
nakoniec sa mi podarilo dotrapit az do konca za 7 apol hodiny
na obcerstvovackach mi opat chybali JABLKA, ktore mi tak chutili v Brezne
dalej nechapem preco sa s vyhlasovanim a tombolou organizatori tak ponahlali...bola hlasena na 17:00, ja som prisiel asi o stvrt na 5 a uz bola v plnom prude. pocasie bolo krasne, tak kam sa ponahlali?
Dakujem: Latankovi a fuzkatemu ziletkarovi s cislom 19 ze sa so mnou striedali az po Vysoky vrch kde som do kopca odpadol, no a aj druhemu fuzkatemu panovi co jazdi skialpy za fajn pokec vo vyslape z K.Belej a rozok so slaninou
Som rad ze som hlavne vdaka prispevkom o maratonoch na tomto fore, nasiel tu drzost a po dvoch mesiacoch od kupy "biku" aspon jeden absolvoval.
len tak dalej, o chvilu bude mtbiker dostavat provizie od usporiadatelov maratonov... ved toto je najkrajsia motivacia, ked si precitas tie euforicke prispevky... potom sa neda neist...
drzim palce vsetkym zranenym, v Dubnici zabolela tiez jedna klucna kost Vlada z Galanty...
Toto je na fóre 1kbm, nepatrí to tebe?
"chcem poprosim pretekára v červenom drese, ktorému som požičal pumpu Topeak tesne pred dojazdom do cieľa a v cieli sme sa nenašli, nech sa mi ozve na mail alebo 0907219688. Vďaka."
nie urcite to nepatri mne...ja som cakal v cieli a vsetko som vratil a mam zlty dres...ja sa tu tym nechvalim ze nenosim tie veci viem ze to bola chyba a je to pre mna dobre poucenie do buducnosti...inac cely rok nosim duse v ruksaku lenze na pretek sa mi nechcelo ist s ruksakom....
V septembri bude ešte 8. 9. časovka v Trnave a 16. 9. Rapiďák na pezinskej Babe. Je to Slovenský pohár veteránov, ale sú vložené aj verejné preteky.
Na jar sem hodím opäť termíny maratónov v Rakúsku. Teraz v nedeľu si idem nechať znechutiť bicyklovanie do Wildonu - 165 km, furt hore-dole. Našťastie bude 6 občerstvovačiek... a niekto musí byť aj posledný.
na kontrolu s oblickou pojdem este bud. pondelok, dufam, ze to nic nebude...skoda, ze si neprejdem novu trasu sarisskeho maratonu, dost som sa na to tesil, ale urcite sa pridem aspon pozriet a mozno aj fotit
Dá sa prihlásiť a zaplatiť aj ráno na štarte - za zvýšené štartovné 40 Ojro. Od 6.30 do 8.00. Štart na 165 km je o 8.00, na 125 km o 8.15. Viac na www.radmarathon-wildon.at
Odchádzam v sobotu z BA okolo 10.00 - 11.00 - ešte sa musíme dohodnúť na čase a mieste zrazu. Dali mi do auta len dvoch junáčikov, takže mám aj miesto v aute, avšak len tri úchyty na kolá, z toho jeden ešte neviem ako bude fungovať. Vraj s ubytovaním sme veľmi na tesno, niektori budú musieť spať aj na karimatke alebo v aute. Z BA nás ide 19 kusov, taká účasť zo SVK ešte nebola.
Dá sa prihlásiť a zaplatiť aj ráno na štarte - za zvýšené štartovné 40 Ojro. Od 6.30 do 8.00. Štart na 165 km je o 8.00, na 125 km o 8.15. Viac na www.radmarathon-wildon.at
Odchádzam v sobotu z BA okolo 10.00 - 11.00 - ešte sa musíme dohodnúť na čase a mieste zrazu. Dali mi do auta len dvoch junáčikov, takže mám aj miesto v aute, avšak len tri úchyty na kolá, z toho jeden ešte neviem ako bude fungovať. Vraj s ubytovaním sme veľmi na tesno, niektori budú musieť spať aj na karimatke alebo v aute. Z BA nás ide 19 kusov, taká účasť zo SVK ešte nebola.
diky JoKo za info, ale snad nabuduce