To hlavne su Trate=>
Piatok => pre tych,co chcu a mozu prist uz v piatok doobeda,mozny vyjazd po zhodeni veci napr.na Chatu pod Klacianskou Magurou.Predbezne start 14:00.(sam este neviem ci budem uvolneny)
Sobota => ako hlavny program Martin Strane(Kolonia Hviezda) - Martinske hole a zjazdovym trailom dole,co sa da stihnut aj 2x krat ak bude sil a chuti a pobavit sa,trat je pekna a bardzo technicna...
Nedela => Predbezne Chata pod Chlebom,mame ju tam ako na podnose a dole Sutovo,ale v nedelu pride partia zo ZA,takze po dohode mozu navrhnut aj nejaku upravu.
Definitivne ubytko rekreačného zariadenie TRUSALOVÁ:
http://www.trusalova.sk/
Ubytko je v spolocnej chate,izby po 6-8ludi(nieje problem aj s mensim poctom na izbe,podla miest odkial ste a pod.).
Ceny...
ubytovanie => 10€
ubytovanie+ranajky => 11€
ubytovanie+ranajky+vecera => 13,60€
Takze teraz hlavne bodiky-termin-bol Vami odhlasovany na vikend 3.-5.7.2009.
A nakoniec ucast...
GREETZ
predbezny ucastnici:
- mliecko => vsetky 3 dni
- matheos => vsetky 3 dni
- vladol => vsetky 3 dni
- Dijck+ 1 => 1 noc(so/ne),nedela ranajky
- mar_tin => od soboty rana do nedele
- muffin => NEPOTVRDENY
- xbaroon +1 nebiker :] => vsetky 3 dni
- m4jk => vsetky 3 dni
- chrinik => vsetky 3 dni
- bajkboro => NEPOTVRDENY
- Zigo => piatok/sobota
- Lapierre => bez ubyt,stravy
- BERCO => bez ubyt,stravy,pride v nedelu, mozno aj piatok na pojazd
- iceman => bez ubyt,stravy,pride v nedelu
- risototh => bez ubytka a stravy
- tulenik => NEPOTVRDENY
- www.lonsdale => bez ubytka a stravy
- Martinux => bez ubyt,stravy,pride na pojazd v sobotu
- Rastoo => NEPOTVRDENY
- cauapistemi => vsetky 3 dni
- jfab => vsetky 3 dni
- dusan3322 => vsetky 3 dni
- N2O => vsetky 3 dni
- hajmi + syn => vsetky 3 dni
- zire => vsetky 3 dni
- Cr3v0 => NEPOTVRDENY
- Maroshh => vsetky 3 dni
- misuge => vsetky 3 dni
- CraObs => vsetky 3 dni
- Bubu37 => NEPOTVRDENY
- MatoK+1 => vsetky 3 dni
- RANSOM => vsetky 3 dni
- robo => bez ubyt,stravy,pride na pojazd v sobotu,nedelu
- Kiri => bez ubyt,stravy,pride na pojazd v sobotu,mozno nedelu
- davhan => vsetky 3 dni
- Specka => vsetky 3 dni
- warzone => vsetky 3 dni
...
veľká vďaka organizátorovi, fotografom, dávačom, padačom, hecovačom, počasiu...
Veru bolo to super, takéto mám veľmi rád.
Pádov nebolo veľa, šli sme 4ria ja, Dijck, pastička no a kamarát Juraj. Sem tam šmyklo koleso alebo vošlo do blbej stopy to je jasné, trošku nepíjemnejšie pády mal ten Juraj, no bol prvý výjazd na SPD a mal trošku problém vypínať sa. Ale v dolnej časti si už začal zvykať.
Takže toto leto sa tam snáď ešte vrátim. Trošku ľutujem, že som nebol na Martinkách ale nedalo sa. Nedávno som tam bol, no šiel som hrebeň, zjazdovú trať nepoznám. Treba to zmeniť ...
podla mna je trasa krizavy -> mincol -> vrutky zaujimavejsia ako samotny zjazd z martiniek
Tak teda o rok a niektorí nech kúpia lepšie stroje, že N2O
Nabudúce radšej HT-čkári, od XC-čkárov máme ďaleko
Inak, nie je za čo, fotilo sa dobre a aj fotografie vyzerajú byť celkom dobré. Z piatka je to zhruba 60 a zo soboty 120 fotiek. Chvíľu bude trvať, kým to pretriedim, ale v priebehu týždňa by to mohlo byť hotové a potom sem dám link.
K debate DH vs. AMEN - z Martinských holí sa išlo dole po DH-trati, takže myslím, že sa nie je o čo prieť. AMEN-oidný úsek bol hádam len koniec popri chatkách na parkovisko. Nakoniec, myslím, že chalani sa prišli otestovať a vyblázniť a až na jeden prasknutý rám to dopadlo dobre.
K AMEN-u, teda ak to dobre chápam lebo ja tieto rozdelenia moc nemusím, to malo bližšie v piatok z chaty pod Chlebom, aj keď tam tiež bola DH vložka po Generálovi.
Hrebeň Hole-Minčol je super, len s tak veľkou skupinou s tak rôznymi bicyklami by to bolo mierne problematické, preto to rozdelenie na dve skupiny bolo vhodné.
Potom daj vedieť, zoberem aj fotoaparát a budeš mať foto aj ty.
Pridávam ukážku, na čo sa môžete tešiť.
Pridávam ukážku, na čo sa môžete tešiť.
pekne rasto, pekne. skoda, ze nemam nervy na bavenie sa s fotkami, no skor s 850 fotkami...
smetie (dalsie zajtra..uz sa mi dnes nechce
tesim na fotky a videoooio
warzone zorganizoval vydarenu akciu na peknom mieste. este aj pocasie zariadil. no uz len fungujuci bicykel mu chyba
bolo fakt pestre osadenstvo, a skupina bola velka, takze treba ratat s tym, ze to ma svoje muchy a vsetko dlho trva, takze vela km za den nehrozilo/nastupanych metrov bolo ale pekne/. treba okrem toho pozovat
bola nas pekna kopa a velmi tesim, ze som zase stretol a spoznal novych ludi.
raba a charlie pekne fotili a sprevadzali.
a ako bonus, kupanie v sutovskom kamenolome sobotu poobede.
vidime sa opat.
uz som Ta chcel sprdnut, ze si neodfotil stqena
ale podarilo sa Ti.
kto ho najde a oznaci na fotke ako prvy, dostane lepiacu supravu na defekty ISAKO
horny rad, siesta hlava otocena temenom v helme smerom do fotaka.
po supravu si pridem osobne
Som sa uz nevopchal
Jeden kratky feedback, plus nejake dalsie veci, pokym to tu je cerstve:
Zaujimavy AM.EN, urcite nelutujem, aj ked drobne vyhrady sa najdu. Poklonu warzoneovi ze si to cele zobral na plecia, aj ked s nami nemohol byt cely cas, aj este hrstke dalsich, co sa uz nejakym zposobom 'vyznamenali'. [Bez sarkazmu.]
Len to hlavne sa teda este spytam vsetkych fotografistov: V pripade ze sa bud ja a/alebo Laco (mliecko/giant) chopime reportu, mam(e) jednomyselne povolene pouzit vsetky fotografie tu zverejnene pre ucely reportu? Samozrejmostou je odkaz (prinajmensom na tento topic) a zoznam fotografistov (pripadne detailne "hlavicky" k vybranym fotkam, podla potreby). Vyhrady (alebo akekolvek ine tipy) prosim ASAP.
po supravu si pridem osobne
spravne, si vitaz
uz som sa zlakol, ze si tu sutaz nikto nevsimol