premyslam ze kedze su tieto dve mesta pomerne blizko seba a v poslednej dobe chodievame bikovat spolocne, ci by nebolo vhodne spravit pre nas jednu spolocnu temu a dve uz existujuce uzamknut.
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
Zjtra navrhujem nejaky vyjazd, asi nieco lahsie aby mohli ist aj menej zdatny bajkery, stretko napr. o 11tej pred vchodom do Europa SC od Zvolena. Dajte vediet kto chce ist. Trasu vymyslime podla chuti pravdepodobne na mieste.
Zdravim,
Viete mi niekto poradit trasu BB-> Kremnica, co najmenej tlacenia a nie moc narocny teren ?
modra na skalku a od nej cervenou na kremnicke bane, pozna to niekto?
Po modrej určite nie. To by si len tlačil. Na Skalku je to najľahšie po zvážnici-lyžiarska cesta a od Zlatej studne doprava na Skalku tam je aj značenie.
vies mi to prosim ta ukazat na mape ktora je to cesta?
Malachov -3kriza - skalka, to by uz malo byt vpohode?
a ako od skalky?, cervenou na Krahule alebo zelenou na Turcek(kamos ide na neodpruzenom -cize zjazdy si uzivat nebudeme)
no chceme ist BB -> Nova Bana a hladame nejaku trasu co stihneme do vecera.
Mozno by sa vam oplatilo pojazdit Kremnicke vrchy a v ZH sadnut vecer na vlak a ste v pohode v Novej Bani. Ako prejazd Kremnickych vrchov ti odporucam http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=152499, je to urcite najschodnejsi prejazd, ale Kremnicke vrchy su od BB strany velmi strme, cize kazda trasa je narocna a kamenista. Treba sa drzat na Lyziarske stredisko Kraliky, vyslapat popd zjazdovku (ide tam normalna asfaltka) a potom sa napojit na znacenu lyziarsku trasu. Cesta ta vyvedie az pod hreben, a tu sa mozes rozhodnut, bud pojdes na Tri krize, ako som to nakreslil, alebo sa na hrebeni pustis doprava, a tiez PO LYZIARSKEJ trase prejdes na Skalku a pustis sa do Kremnice.
Dik za tip, nabuduce pobehame asi len kremnicke.
Nakoniec sme sli Malachov -Tri Krize(1km tlacili) - (zosunuta cesta)Skalka- Krahule-Kremnica-..
Na cervenej 3 krize -Skalka, boli celkom pekne vyhlady,ale ist po medvedich stopach sa mi moc nepacilo.
Dik za tip, nabuduce pobehame asi len kremnicke.
Nakoniec sme sli Malachov -Tri Krize(1km tlacili) - (zosunuta cesta)Skalka- Krahule-Kremnica-..
Na cervenej 3 krize -Skalka, boli celkom pekne vyhlady,ale ist po medvedich stopach sa mi moc nepacilo.
Hehe, tam byva vela medvedich tlapiek, a to iste plati pre sever (Kordicke sedlo, Flochova a pod...). Ten chodnicek do Malachova som vacsinou zjazdoval, hore to je riadna makacka, ale gratulujem
Chatata pod Hrbom - Hrb je narocne ist aj bez biku, nie ze by sa nedalo vyniest, ale je to znacne narocne, potom po hrebeni je to krasa, naslene zas par dost narocnych miest na znasanie biku....
Zo sedla Jasenova na Kyslinky uplne v pohode, akurat ze narazis na asfalt - nuda, ak zo sedla na Polanu, tak tam treba aj prenasat - je to prales (popadane stromy) + aj narocne useky, zjazd z Polany uplna parada, teda pokial sa tam nechystas zajtra, to je sobota a bude pekne = turisti. turistov na tejto trase stretnes pravdepodobne iba na chate pod Hrbom a na useku Polana - hotel Polana
no a samozrejme je to vyssi stupen ochrany, takze hrozi kolizia s ochranarmi, ale len teoreticky, ja v tychto miestach spravidla nestretnem uplne nikoho
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Viete mi niekto poradit trasu BB-> Kremnica, co najmenej tlacenia a nie moc narocny teren ?
modra na skalku a od nej cervenou na kremnicke bane, pozna to niekto?
Malachov -3kriza - skalka, to by uz malo byt vpohode?
a ako od skalky?, cervenou na Krahule alebo zelenou na Turcek(kamos ide na neodpruzenom -cize zjazdy si uzivat nebudeme)
Mozno by sa vam oplatilo pojazdit Kremnicke vrchy a v ZH sadnut vecer na vlak a ste v pohode v Novej Bani. Ako prejazd Kremnickych vrchov ti odporucam http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=152499, je to urcite najschodnejsi prejazd, ale Kremnicke vrchy su od BB strany velmi strme, cize kazda trasa je narocna a kamenista. Treba sa drzat na Lyziarske stredisko Kraliky, vyslapat popd zjazdovku (ide tam normalna asfaltka) a potom sa napojit na znacenu lyziarsku trasu. Cesta ta vyvedie az pod hreben, a tu sa mozes rozhodnut, bud pojdes na Tri krize, ako som to nakreslil, alebo sa na hrebeni pustis doprava, a tiez PO LYZIARSKEJ trase prejdes na Skalku a pustis sa do Kremnice.
Hehe, tam byva vela medvedich tlapiek, a to iste plati pre sever (Kordicke sedlo, Flochova a pod...). Ten chodnicek do Malachova som vacsinou zjazdoval, hore to je riadna makacka, ale gratulujem
Ľubietová, Chata pod Hrbom, Vepor, sedlo Jasenová a potom dolu Kyslinky alebo prípadne ešte Poľana ...
čo si o tom myslíte? poznáte to niekto? je to prejazdné ?
Zo sedla Jasenova na Kyslinky uplne v pohode, akurat ze narazis na asfalt - nuda, ak zo sedla na Polanu, tak tam treba aj prenasat - je to prales (popadane stromy) + aj narocne useky, zjazd z Polany uplna parada, teda pokial sa tam nechystas zajtra, to je sobota a bude pekne = turisti. turistov na tejto trase stretnes pravdepodobne iba na chate pod Hrbom a na useku Polana - hotel Polana
no a samozrejme je to vyssi stupen ochrany, takze hrozi kolizia s ochranarmi, ale len teoreticky, ja v tychto miestach spravidla nestretnem uplne nikoho