Ahoj Lakko v sobotu podvečer sa nejaký cyklisti zrazili u nás v dedine s autom nebol to niekto od vás? Lebo som nepoznal žiadneho z nich a včera som šlapal smerom k Podstavke tak som stretal 4 bikerov akurat zjazdovali dole do Hamry. Možno to boli od Vás a dvoch som stretal v sedle Tri Table a išli skratkou k Janičkovej skalke.
Ano, bol to jeden z nas. Jedna pani mu nedala prednost a trafil ju do zadnych dveri. Nastastie to stacil trocha vytocit takze naraz nebol priamy. Zobrali ho vsak do nemocnici v Snine na pozorovanie a dnes ho mali prepustit. Bol len poudierany z padu, nic ine sa mu nestalo. Osobne som pritom nebol, lebo som z Zempl. Hamrov siel do Kamienky lesom a ti co uz nevladali isli po ceste.
Ti styria "zjazdari" to sme boli my a aj ti dvaja patrili k nam a boli az na Sninskom kameni.
Pripajam nejake foto.
pekne foto a dnes bol u nás na predajni Jožko Oráč tak mi hovoril že to bol od vás. No keby som vedel tak som sa mohol v nedeľu pripojiť a ja som zháňal nejakú partiu na bajkovačku preto som išiel až poobede. Druhy krát treba dať vedieť na forum a možno by nás bolo viacej
Pekne chalani ste si pobikovali jak tak sledujem,škoda karambolu s autom v Hámroch,treba hlavne dávat POZOR!
Aj dnes vyhasol mladučký život Belgičana v profipelotone na Gire... odpočívaj v pokoji v bicyklovom nebíčku-úprimnu sústrast pozostalým...
Až my mráz beha po tele...škoda
Serus Snina vokres. Nejako vam to tu pomrelo, ale neverim ze nejazdite, to skor niet kedy tu hadzat fotky... Tak vam tu aspon nieco hodim z okolia Humenneho. Prisiel kamos z Anglicka po styroch rokoch co s nami niekedy bikoval a tak to aj vyzeralo. Som mal casu fotit a fotit... Dali sme po lukach ponad Dubnik az na kopec kde ide cesta medzi Brestovom a Gruzovcami a dalej po hrebeni k vleku v Brestove a popri nom dole do arealu pohody. Naspat do Humenneho lesom cez Petocovu a Hubkovu ..to som uz nefotil bo malo svetla bolo Majte sa tu pekne, dufam ze coskoro uz dame nieco spolu ..inak ta Ukrajina sa prelozila na 5.6.2011
Včera túlanie po lese Z Hámrou som vyrazil na rašelinisko Podstavka len tak narychlo lebo poobede malo ale bolo v pohode tak som cestou dole z Podstavky odbočil na Valaškovce, a potom popod Vihorlat na Jazierko a dole do Kamienky ale cestou ma napadlo pozrieť sa na Sokoliu skalu, tak som to stočil do ľava hore kamenistou cestou na VO Valaškovce a na Sokolej skale som stretol Maroša a Juraja z He super vyhľad no museli sme isť ďalej lebo sa zbierali spomínané mračná a tak som sa pustil dole do Kamenice ale potom som odbočil popod les do Hámrov. Tam pri zjazde som tak vystrašil jelenicu pri ceste že skákala pri ceste asi 1,5 m do výšky a nevedela či ma prejsť cez cestu alebo bežeť ďalej a nakoniec preskočila predomnou a stratila sa v lese. Domov som došiel a akurát začalo tak som zbehol ešte z Marienkou do sauny a pekna nedeľa za nami.
Den predtym som tam bol s Marosom. Ten vyhlad je super, akurat cim dalej tie lesy vyzeraju horsie. To je neskutocne ako hospodaria vojenske lesy ..masaker !!! Inak nadherne miesto ..pekne fotky Jonky
Ta nelem v lese masaker ale aj v Jovse bo tota šumna kapura co predňu išče krajši bikeri ,aj bikerka zrovnana aš po žem.Lem kopa kameňa a trisok zostala.Takže nabuduce už bez brzdeňa a foceňa aš na hlavnu.Srdečna vďaka neznamemu zo Sobraniec
Pekne fotecky pani... Jonky prisiel mi mail ohladom Spis akcie... Ked budete davat platbu dohromady tak nezabudnite ma upozornit. Inac vikend by mala zena ist do prace tak nedelu ked sa podari pocasie tak by nebolo zle ist prekoumat nejaky teren. Laka ma s Belej po lesnej ceste do Tristca Dlhe a prejst tamtym smerom na druhu stranu... Dufam ze pocasie bude priat...
Zdravim chlopi, dlho som tu nebol..., pozdravujem..., chystam sa v termine 4.-5.6. do sniny a rozmyslam, ze by som zobral bike..., Uz velmi nepoznam trasy okolo sniny, tak by som sa rad k niekomu pridal...
4 neviem či dame niečo ale 5 sa ide na Javorník na Ukrajinu taka lajtka zo Stakčína 40 km tam a 40 naspäť. Treba si len zobrať pas ale počitam že pôjde riadna partia
zajtra o 10:30 - 10:45 v Snine stretavka pri Kaktusovi a smer Ruske sedlo, Balnica po hrebeni a Osadne a Snina kto chce tak sa pripojte ak by niekto meškal tak volajte na 0908333268. V prípade nepriazniveho počasia sa akcia ruší.
No z počasia nie som velmy nadšený dookola všetko zatiahnute a už len čakám kedy sprchne,ja len potvrdzujem svoju neúčast... a ani kto vie ake úžasne počasie nehlásia na východ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ti styria "zjazdari" to sme boli my a aj ti dvaja patrili k nam a boli az na Sninskom kameni.
Pripajam nejake foto.
Aj dnes vyhasol mladučký život Belgičana v profipelotone na Gire...
Až my mráz beha po tele...škoda
Tak už dlho som nič neprispel,lebe nit kedy-ale po večeroch z chalanmy po robote bikujeme tak zopár foto
Pekny den vsetkym!!!
My včera 6 ks len tak po lese...parádne bolo až na Michalov defekt...