Kategórie
Bike-techBikovanie / bežkovanie v okrese PD # brzdy # kotúčové brzdy # výmena dielov # oprava # skúsenosti # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky
Výpredaj -40% Superior XC889 29 dámsky bicykel, gloss white metallic/copper
719 €
-40%
MOC 1 199 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
Akcia -22% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
539 €
-22%
MOC 779 €
Výpredaj -26% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,09 €
-26%
MOC 26,99 €
Pošlem ti na mňa tel. cez PM aby sme sa mohli spojiť ak by niečo zlyhalo ...
Super! Kto ďalší sa pridá
No a Michal,snáď sa nesťažuješ? Veď to nič nebolo ... ale uznávam, že niektoré pasáže ti nemuseli vyhovovať. To čo sme išli dnes bežne jazdím ja a tak nabudúce budem rád ak trasu určíš ty, OK?
Koniec prvej poriadnej jazdy v tomto roku ak teda neratam zimny biking ked som mal defekt uz pri vstupe do lesoparku hodnotim suprovo. Vyzera ze som si nieco aj z minulej sezonky preniesol. Ale tie posledne stupanicka po panelovke mi dali zabrat, to hej. Ufam ze dnes mi tiez vyjde nejaky ten biking, ak by ano tak zrejme niekde okolo 16 - 17 nieco kratko chrumkave.
Nic v zlom, co je na tej ceste nudne? Ved su od tial pekne vyhlady. Z cesty na Vendel - Sutovske sedlo neni ziadny pekny a cisty vyhlad(bez stromov), teda aspom pokial viem. Ale inak pohoda, kazdemu vyhovuje nico ine
Ak by mal niekto záujem napíšte, nakuknem sem okolo obeda (okolo 12:00 hod. ) ... samozrejme zmena trasy možná
Michal_SVK ... čakám že sa pridáš
ale keĎže ideme vyzbrojený na dolekopec,tak do šlapanie hore nebude bohviečo
Ak by mal niekto záujem napíšte, nakuknem sem okolo obeda (okolo 12:00 hod. ) ... samozrejme zmena trasy možná
Michal_SVK ... čakám že sa pridáš
Laco, čo by si povedal na stretnutie o 14:30 pod Bojnickým zámkom? Tam by som sa k vám pripojil.. Trasa mi je vcelku jedno aká bude, len s mojím tempom to nebude bohviečo, keďže som po chorobe a nechcem to na úvod prepáliť.. Daj mi čo najskôr vedieť..