Kategórie
Bike-techBikovanie / bežkovanie v okrese PD # brzdy # kotúčové brzdy # výmena dielov # oprava # skúsenosti # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky
Akcia GHOST LANAO Universal 27.5 dámsky bicykel, pearl mint/metallic azure matt
od 749 €
MOC 899 €
-13% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, Light Grey/Black Matt
599,90 €
-13%
MOC 779 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 039 €
-13%
MOC 1 539 €
Výpredaj -12% GHOST Nirvana Essential 27.5 bicykel, green/grey
1 229 €
-12%
MOC 1 599 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
Výpredaj -26% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,09 €
-26%
MOC 26,99 €
Severny okruh som nesiel osobne, ale pripajam Eugenov gpx zaznam.
Zaznamy tras su aj na http://www.nabezky.sk pristupne pre download po vytvoreni konta. Su ale rozkuskovane na jednotlive udseky.
http://www.euroloppet.sk/graphics/mapy/Sever2trat.jpg
Ospravedlnujem sa. Spravna mapa trati s vyskovym prevysenim teraz v prilohe
Ta dama v modrom a tricku je A. Prochazkova a obcas robi vyucbu bezeckeho lyzovania dokonca aj v lete na Skalke, staci sa len prihlasit
Kedy si tam bol osobne? Viac ako polovica stromov bola uplne sucha a napadnuta lykozrutom a zacinali padat na cestu.
A teraz vazne. Mas spocitane, kolko ich bolo napadnutych tym zrutom? Isiel som tadial viackrat v poslednej dobe a to aj v case, ked sa to tam hemzilo "lesnikmi"! a pritom na spilenych kmenoch bolo vidno, co je suche a co nie.... Takze ak tam teda bola aspon polovica zivych stromov, mohli ich nechat. Tak ako pri rieke Nitre... Aj tam nechali pilcici aspon nejake stojate haluze na vysmech ludom. Tiez som uz alergicky na ludi s pilou, ktori to beru hlava nehlava rad radom... A vo vacsine pripadov nechaju po sebe bordel(ako si nedavno na predchadzajucej stranke sam pisal). Uz na fotke vidno kolko zelenych konarov ostalo na zemi. Nie som odbornik na lykozruta, ale doteraz som este nevidel borovice nim napadnute. A tie tam tiez boli.
Samozrejme da sa to ist aj inak, len by si mal upresnit svoje podmienky. O aky povrch trasy mas hlavne zaujem(lebo napr. na Tvojej mapke mas na ceste z Malinovej do Gapla vsetko asfalt) a ci je podmienkou smer okruhu. Mensiu chybu na svojej mape mas medzi Lazanmi a Malinovou. A este jedna drobnost, start a ciel mas zatial oddelene,no ak sem pridete autom, nuka sa parkovisko pri plazovom kupalisku a odtial lavym brehom(proti smeru toku) Nitry prejdes nerusene na Kuty.
nieje nutnostou tento okruh ale kamarát pozná len toto