Kategórie
Bike-techBikovanie / bežkovanie v okrese PD # brzdy # kotúčové brzdy # výmena dielov # oprava # skúsenosti # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky
Akcia -15% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 589 €
-15%
MOC 779 €
Výpredaj GHOST Lector Base 29 bicykel, svetlosivá/matná čierna
od 2 199 €
MOC 2 799 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Akcia -14% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 429 €
-14%
MOC 1 669 €
Strojová stopa zabudni. Sem-tam na lúke urobia par 100 m okruh ratrakom, ale dnes to bolo zaviate a zmrznuté na ľad. Z toho nič.
Pošlem ti do ss gpx, aby si mal info že o čo sa jedná. Sneh je tam super, ale je to fakt teraz backcountry...
Ešte ma naoadlo, ze v Čičmanoch robia ratrakom (2) okruh(y), tiez pošlem. Ale neviem aký je tam stav, tu fakt hnusne fučalo, ale v lese až na pár miest ok...
Čičmany 2013 je klasika k tým 4 stromom a krížu na Sedlo Javorinky, chodí sa tam aj na bike a isto tú magickú fotku poznáte...
2015 je novší okruh, išiel som to vtedy iba raz a skôr to bolo FT ako CT, dosť makačka pre mňa...
Fačkovské je z dneška.
Nakoľko posledné roky som chodil viac na Skalku, neviem o Čičmanoch viac, pls keď tak dajte info.
Vacsinou dobra trat, hlavne v lese, preslo tadial uz viac ludi, no na jednom asi 400 m useku upravili trat ochrancovia lesa pilami a s traktorom
Je