Kategórie
Bike-techBikovanie / bežkovanie v okrese PD # brzdy # kotúčové brzdy # výmena dielov # oprava # skúsenosti # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky
Výpredaj GHOST Lector Base 29 bicykel, svetlosivá/matná čierna
od 2 199 €
MOC 2 799 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Výpredaj -9% Rock Machine Manhattan 70 29 bicykel, gloss grey/black/white
619 €
-9%
MOC 679 €
Výpredaj -6% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light grey/black matt
589 €
-6%
MOC 779 €
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
savings Karpos LAVAREDO Booster kompresné návleky na nohy, čierna
od 27,99 €
savings
MOC 40,99 €
Pekný výlet (ešte aj dlhý a pre mňa náročný
Trasa A:
Bojnice - Kanianka asi o 15:15 - 15:30 - Lazany - Nedožery - stará cesta nad Čausu - vystúpať na hrebeň - po červenej značke na 4 chotáre a :
I. - zjazdiť dolu do Nedožier
II. - ísť ďalej po červenej Pod Stĺp a potom dolu do Nedožier
.... záleží od terénu, počasia, chuti a tak ...
Trasa B:
Bojnice - Kanianka asi o 15:15 - 15:30 - popod les Poruba - hore Porubskou dolinou - zvážnicou cez lúky nad Kanianku - vyšlapať pod Božke laz - Plešina - Šútko - Bojnice
Prípadne nejaký nápad ...
Len aby nebola z plyšu
do HA moc často nechodíme ...
Spájame sa tu, hoci, ako si si všimol na môj zajtrajší výjazd reaguje len jeden a aj to maród
Týmto chcem taktiež vyjadriť sklamanie že sa nikto neozval .. zdá sa že pôjdem sám
A asi aj Martin/Chris pôjde...
Zajtra poobede ti napíšem/zavolám či teda idem alebo ee
Moje ciselko je 0911 175 514.
Co sa tyka trasy radsej by som sa mrkol do Ziarskych vrchov ale inac mi je to jedno rit ma bude boliet tak ci tak.
Budem aj v praci setko manezovat tak aby som to stihol.
Dnes som si dal trasku krizom cez Lesopark brutal blato a potom po asvaltiku do Nedozier a cez Lazany dom.
dnes som bol okruh Bojnice-Bohatka-spodnou zvaznicou nad Kanianku-pod Bozkej lazom-Plesina-Sutko-Vendelin-Bojnice. Ma normarne prekvapilo takmer suchy povrch terenu :O
To mas tazke, vacsina sme z Bojnic a PD. Ked budes mat nejaku zaujmavu trasu na vykend daj na forum mozno sa nazbieraju ludia. Alebo skus na fore pohladat ludi z okolia Handlovej.
Pri compe budem len do 14:00 hod. takže ak by sa niekto ešte na poslednú chvíľu chcel pridať tak píšte, ak niekto neskôr tak už len na mobil...
Malý Krič? A to je kde?