Informujem sa ci by sa nasiel nejaky clovek ktory by sa nechal nahovorit na neoficialny xc maratonik po zoborskych cestach, trasa a ostatne by sme dohodli, navrhi, piste som zvedavy....
no hadam sa tu najde skupinka nadsencov horskej cyklistiky co sa necha na toto nahovorit, piste cakam. Bol som tam minuly vikend- uplna paradicka, voda, blato, sneh, lad vsetko v jednom baliku- to co k spravnej adrenalinovej jazde lesom patri...
ako tak pozeram tie fotky, tak sa chcem spytat, ci mam toto aj vyznam ?! Blato moze byt, ale zasa odtial-potial, nemusim ho mat vsade a tiez tam nepotrebujem oddr.ba.t polovicu biku ...
ono to ma vyznam taky, ze kazdy mame rad nieco ine. Mne extremne podmienky maximalne vyhovuju a co sa tyka bicykla tak, ja ho mam na to aby som si ho max uzil, samozrejme ze taketo podmienky su pre bike hardcore ale co uz, hodinka urdzby po jazde to spravi a je opat v povodnej kondicii... premna za mna nech z neba padaju aj cigani, u mna pocasie a podmienky na bikovanie su stale idealne
Halo lidi, no som sklamany nakolko niesom nitran ale kosican studujuci v nitre, cakal som viac ze sa tu v NR najde zopar nadsencov- sialencov horskej cyklistiky do kazdeho pocasia a terenu... verim ze ma nesklamete a dame dokopy nejaky ten zavodik, ako vidim tento vikend pojdem opat sam-partia brazdit zoborske lesy, dopadol nam sneh, primrzla zem- idealne podmienky. Majte sa a piste
Caute ...vcera to fakt stalo za to...krasne počasie, sneh...blato bolo len na poslednou useku pri zjazde...takze krasa a adrenalin ktory treba zazit, dufam ze nabuduce uz najdeme aj ine stopy od kolies, nielen tie nase:)
Cawte bikeri, tak prave tj. nedela 1.2.09 som sa vratil z expedicie Nitra-Zobor-Pyramida- Zibrica sedlo-Stitare-Nitra a musim povedat ze bolo skvele, kopec snehu, snezenie,vetrik skratka zimna idilka ako ma byt. Na celej trati bola suvisla vrstva snehu + 5-10cm prasanu. Nemalo to chybu az na jeden defekt kt. som musel po trati riesit, nastastie bola rezervna dusa... Nevahajte a hlaste sa kym je taketo perfektne pocasie....
Caute
ono v prvom rade musíš sám napísať, čo si predstavuješ pod pojmom "xc maratónik"... t.j. nejaký popis trasy aspoň by sa hodil ak chceš prilákať nejakých domácich bikerov...neviem, či chceš závodiť alebo len tak sa previesť...
No ono trasu uz v hlave mam, startovalo by sa pri Liecebnom ustave pri altanku potom smer Drazovsky kostolik a tu zhruba na pol ceste je odbocka vpravo hore na cervenu cyklotrasu kde tiahlym stupanim sa clovek vystvera cez Pliesky az pod Lyziarsku luku, tu na jej zaciatku vlavo do lesa cestickou az ponad Lyziarsku luku, odtial smer Zobor pyramida, potom z pyramidy cestou spat pri razcesti pod Zoborom (to pod Pyramidou) odbockou vpravo smer na Hrnciarovce, kde opat zhruba v polovici tiahleho zjazdu je odbocka vlavo hore na zltu cyklotrasu po ktorej sa cez Trichotare dostaneme dalej po cervenej turistickej znacke az na sedlo pod Zibricou (opat velmi zaujimave stupania a klesania) a odtial po modrej znacke dole do Podhorian (lesne cesty, zvaznice)- z Podhorian par km po ceste az do Drazoviec a z Drazoviec opat stupanim so zachadzkou ku Drazovskemu kostoliku sa dostaneme spat ku Liecebnemu ustavu. Dlzka trate by bola cca 40 km (nieco viac najblizsie zmeram presne), profil trate- tiahle stupania a miestami prudke zjazdy, na 95% lesne cesty a len usek Podhorany- Drazovce asfaltova cesta. Ono bolo by fajn keby sme sa dali nejaka skupinka dokopy, spolu si to presli, vyznacili a vyjadrili sa k tomu. Mne osobne blato, sneh, voda, lad ci ine faktory vobec neprekazaju samozrejme o to je dolezitejsie mat aku taku kondicku, dobru vystroj, dobre plaste, brzdy a nejaky ten vercajg v zalohe- vcera som chytil defekt- prvy krat na danej trase a este k tomu v snehu, sam som sa cudoval... No a potom po navrate moznost urobit nejaku opekacku alebo nieco sa vymysli a umyvanie bikov by som sa pokusil vybavit na Liecebnom ustave a je tam aj bufet. Mozno oslovim dekana SPU ak sa rozhodneme usporiadat maratonik tak aj nejake ceny takto vybavim, popripade aj Velosprint a V+V cykloshop. Ono mojim cielom je zalozit XC maraton aj tu v NR (hoci len neoficialny)- Zoborske lesy su na to ako stvorene a zatial nikto s takouto myslienkou nevysiel von. Verim tomu ze sa napad uchyti, podari zrealizovat a jeho dobre meno rozsiri dalej. Tak hlaste sa lidicky co mi s tymto pomozete, Vopred velka vdaka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skús sa obrátiť na Dotm(a)
ako tak pozeram tie fotky, tak sa chcem spytat, ci mam toto aj vyznam ?! Blato moze byt, ale zasa odtial-potial, nemusim ho mat vsade a tiez tam nepotrebujem oddr.ba.t polovicu biku ...
Pridavam zopar foto zo vcerajsieho dna:
Caute
jofto: som Ti pisal spravu, dorazila??
"(na) Zobore"