Informujem sa ci by sa nasiel nejaky clovek ktory by sa nechal nahovorit na neoficialny xc maratonik po zoborskych cestach, trasa a ostatne by sme dohodli, navrhi, piste som zvedavy....
bud sa da ist tadial (celkom vyzivny stupak, nastastie kratky) alebo potom zozadu okolo horolezeckej steny, radovej zastavby. spravil som maly ale o to amaterskejsi nacrt;)
bud sa da ist tadial (celkom vyzivny stupak, nastastie kratky) alebo potom zozadu okolo horolezeckej steny, radovej zastavby. spravil som maly ale o to amaterskejsi nacrt;)
Attachment:
kalv.jpg
toto je zhruba polovica toho okruhu co jazdievam ja. na konecnej autobusu nejdem rovno (ako je nacrt) ale zabacam pridko doprava takym ostrym padakom...potom popri kasarni hore dole a vychodnym obchvatom sa napajam na cervenu z ktorej sa pri skalach opat odpajam doprava a pokracujem az dole na parkovisko. okruh ma cca 2.5km
Dnes overená zjazdnosť severnej hornej zvážnice poza Zobor. Povrch takmer ideálny. Pár sto metrov pred odbočkou do sedla pod Žibricou sa realizovali ťažiari. Narobili hlboké stopy ale dá sa prejsť. Realizovali sa aj na spodnej severnej v tejto časti. Dosť biedne to vyzeralo od odbočky do sedla pod Žibricou smerom na Žirany.
Ak máte niekto chuť si zajtra zazuboriť okolo 13,00 hod., dajte vedieť.
dostal - Zdarec hlopi, viete mi niekto poradiť kde tu v Nitránskom okolí dakde v kúte lesa natrafím na medvedí cesnačisko (ak už není po funuse) ...hm? dikes.
zaparkuj auto pri Oponickom kaštieli a vidaj sa na cestu na Oponicky hrad , pokračuj cestou za družstvo ,až prideš na lesnu cestu /je to stale turisticka značka/ po ľavej strane máš potok . V tých miestach som vlani nazbieral kopec cesnaku ,ktory rastol v takých ložiskách, kolesách. vzhlukoch. Bolo ho naozaj vela žena robila s toho pesto.
Ak ho tam nazbierš možeš trocha doniest aj mne /za radu/
Da sa aj na biku z Nitry cez pyramídu , sev. traverz Zobora ,sedlo pod Žibricou,Žirany.Remiáž,,modra,potom zelena
smer Lefantovce a na ceste v zakrute pokračuj rovno /v ľavo do Lef./
Z hradu potom do Oponíc.
mimo cyklistická otázka.. ako to vypadá v okolí Nitry (cca oblasť po Zlaté Moravce) s osadami, resp miestami kde sa človek nemusí moc zdržovať?
prípadne kde v tejto oblasti je pekné bývanie?
mám pracovnú ponuku ktorú asi vezmem, tak robím prieskum kam sa tak presunúť cez víkend ideme porobiť výlety (autom) po oblasti, je niečo kam sa treba určite pozrieť? ak má niekto čas kludne SS, nech sa nezakakáva cyklotéma
....Bolo ho naozaj vela žena robila s toho pesto....Ak ho tam nazbierš možeš trocha doniest aj mne /za radu/
Da sa aj na biku z Nitry cez pyramídu , sev. traverz Zobora ,sedlo pod Žibricou,Žirany. Remiáž,,modra,potom zelena smer Lefantovce a na ceste v zakrute pokračuj rovno /v ľavo do Lef./
Z hradu potom do Oponíc.
Dikes za tip, zadarilo sa mi to najít, síce trocha pomokrelo ale aj tak výsledok uspokojivý ... máš u mňa flašenku pesta malinkú ... co s tím?
:) mimo cyklistická otázka.. ako to vypadá v okolí Nitry (cca oblasť po Zlaté Moravce) s osadami, resp miestami kde sa človek nemusí moc zdržovať?
mám pracovnú ponuku ktorú asi vezmem, tak robím prieskum kam sa tak presunúť cez víkend ideme porobiť výlety (autom) po oblasti, je niečo kam sa treba určite pozrieť? ak má niekto čas kludne SS, nech sa nezakakáva cyklotéma
vyslovené osady tu nie sú, ak by som mal mať prácu v AEM, tak kľudne by som si zvolil bývanie v okolí ZM
vyslovené osady tu nie sú, ak by som mal mať prácu v AEM, tak kľudne by som si zvolil bývanie v okolí ZM
V pripade AEM volim bez zavahania Novu Banu Alternativne vzhladom na hory urcite nie juzne od dialnice
Podhorie od NR po ZM sa mi javi ako bezproblemove, co sa osad tykat. Aj v spravach sa skor spominaju dediny z dolneho Tekova. Problemove domy (bez ohladu na farbu fasady ) sa najdu v kazdej dedine/meste. Jedina osada o ktorej viem je tu: http://goo.gl/maps/3kZrZ Ty boli v novinach viackrat - hadzali kamene po autach.
Byvanie asi na uvod aj tak bude podnajom/prenajom - clovek moze jednoducho zmenit, kym najde trvalejsie riesenie.
V prípade zájmu o sústredenie, alebo otázky o podrobnostiach píšte do správy, alebo mail [email protected], alebo mobil 0905144524. predbežne sa nahlasujte aby sme vedeli vytvoriť skupinky. nič nie je zaväzné ani sa nič neplatí len aby bol hrubý odhad koľko sa nás nazbiera. diki. teším sa na vás
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
toto je zhruba polovica toho okruhu co jazdievam ja. na konecnej autobusu nejdem rovno (ako je nacrt) ale zabacam pridko doprava takym ostrym padakom...potom popri kasarni hore dole a vychodnym obchvatom sa napajam na cervenu z ktorej sa pri skalach opat odpajam doprava a pokracujem az dole na parkovisko. okruh ma cca 2.5km
mozeme sa niekedy dohodnut a ukazem ti cely okruh
Ja som za, aspon znova skusim nieco nove.
Ak máte niekto chuť si zajtra zazuboriť okolo 13,00 hod., dajte vedieť.
Aj takto bolo vcera
zaparkuj auto pri Oponickom kaštieli a vidaj sa na cestu na Oponicky hrad , pokračuj cestou za družstvo ,až prideš na lesnu cestu /je to stale turisticka značka/ po ľavej strane máš potok . V tých miestach som vlani nazbieral kopec cesnaku ,ktory rastol v takých ložiskách, kolesách. vzhlukoch. Bolo ho naozaj vela žena robila s toho pesto.
Ak ho tam nazbierš možeš trocha doniest aj mne /za radu/
Da sa aj na biku z Nitry cez pyramídu , sev. traverz Zobora ,sedlo pod Žibricou,Žirany.Remiáž,,modra,potom zelena
smer Lefantovce a na ceste v zakrute pokračuj rovno /v ľavo do Lef./
Z hradu potom do Oponíc.
mám pracovnú ponuku ktorú asi vezmem, tak robím prieskum kam sa tak presunúť
Da sa aj na biku z Nitry cez pyramídu , sev. traverz Zobora ,sedlo pod Žibricou,Žirany. Remiáž,,modra,potom zelena smer Lefantovce a na ceste v zakrute pokračuj rovno /v ľavo do Lef./
Z hradu potom do Oponíc.
Dikes za tip, zadarilo sa mi to najít, síce trocha pomokrelo ale aj tak výsledok uspokojivý ... máš u mňa flašenku pesta malinkú ... co s tím?
mám pracovnú ponuku ktorú asi vezmem, tak robím prieskum kam sa tak presunúť
idem
V pripade AEM volim bez zavahania Novu Banu
Podhorie od NR po ZM sa mi javi ako bezproblemove, co sa osad tykat. Aj v spravach sa skor spominaju dediny z dolneho Tekova. Problemove domy (bez ohladu na farbu fasady
Byvanie asi na uvod aj tak bude podnajom/prenajom - clovek moze jednoducho zmenit, kym najde trvalejsie riesenie.
aj ja sa chystam....aspon sa spozname a bude s kym "trenovat"