poznám obe strany, schválne som išiel cez močiare, už som to tam raz upravoval, tak som bol zvedavý, ako to tam vyzerá
inak nič hrozné, dá sa suchou nohou, relatívne rýchlo
Full hardtail asi nie je idealna volba na Paragan Trail , ale zobral som to ako skratku. Vcelku ok, akurat raz som to zapichol v jednej zakrute. Tiger sa nastastie nekonal. Plecom som to vykryl o strom, co tam niekto prezieravo zasadil
hurmikak okolo Malého Salatína sú technicky ťažšie úseky, ale nosenia minimálne, je to pekné https://www.zonerama.com/6s8p/Album/5618706
cez Salatín som išiel peši v 2009, nepamätám si skoro nič, ale z Malého S. to na bike moc lákavo nevyzeralo
Ja som šiel cca v 2014tom zo Salatína po zelenej smer Ludrová a po vyše hodine prenášania dvoch bikov cez desiatky až stovky stromov sme to ešte pred sedlom pod Malým Salatínom strhli kolmo dole na červenú smer Hučiaky. Výškové metre čo sme si vyniesli hore sme zniesli aj dole.
Bolo to však pár mesiacov po veternej smŕšti a celý ten "zelený" hrebeň bol vyvrátený. Dnes už je to možno o niečo lepšie ale bez kontroly "napešo" by som nemal chuť ťahať sa tam.
Dnes už bolo s prihliadnutím ma teploty snehu podstatne menej. V častiach v "lese" bez snehu. Slow je Lu-xus-ný. Veľká vďaka ľuďom čo to tam sprejazdnili a preznačili.
Nieje tam blato? Včera som bol na ChpS na zvažnici prebieha ťažba a plno blata. . Zjazd radšej dolinou. Zajtra plánujeme nejaký výjazd a rád by som sa vyhol blatu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak nič hrozné, dá sa suchou nohou, relatívne rýchlo
https://youtu.be/lJUrobp8_-o
https://www.zonerama.com/6s8p/Album/5618706
cez Salatín som išiel peši v 2009, nepamätám si skoro nič, ale z Malého S. to na bike moc lákavo nevyzeralo
Bolo to však pár mesiacov po veternej smŕšti a celý ten "zelený" hrebeň bol vyvrátený. Dnes už je to možno o niečo lepšie ale bez kontroly "napešo" by som nemal chuť ťahať sa tam.