Ak by mal niekto záujem. Zajtra objaviteľský výjazd. Ráno vlakom do Ružomberka, odtiaľ po modrej pod Choč, následne po zelenej do Vyšného Kubína, cez polia do Párnice. Odtiaľ po modrej Medziholie, Štefanová, Žilina.
Nehláste sa všetci.
Ak by niekto predsa len išiel, tak 8:25 pod hodinami na železničnej stanici v ZA.
Vlak ide 8:39 R - Váh
Takže dnes som naplnil svoje včerajšie hrozby
Krásna príroda, ale na bicykli si to po tejto trase už nezopakujem /aj keď zjazd do Štefanovej bol parádny/. A keď to už hovorím ja, čo mi nejaké to tlačenie, nosenie nevadí, tak je to pravda
90Km, z toho okolo 4h tlačenia, nosenia. Ale inak pekný deň.
my včera pekne cez Klubinu na hrebeň Rače, ďalej na Przegibek, Rycierka, Vreščovka...ZA...solídnych 120 km, všetko suchučké, bodaj by tak bolo aj počas MTB Trophy
jj to som mal na mysli...ide to popri hornej stanici sedačky...to si sa mohol rovno opýtať, ako to tam bude vyzerať...tieto chodníčky sú minimálne využívané a je to na nich vidno...
Presne tak, šliapať sa dalo len na začiatku nad Párnicou cez lúku, potom už len strmák hore, a tak ako píšeš, chodníky opustené, zapadané lístím, nejaké konáre. Nestretol som tam ani nohu. Ale nevadí, aspoň mám info z prvej ruky
dnes som siel z T. doliny smerom na mincol ale tam ako sa deli ta zlta cesta od asfaltky som pokracoval po asfaltke hore k tej chatke polovnickej...inak vsetko ok, len sme vymokli a poc este som niekoho stretol slapat hore... som bol s kamaratom a bol an cestnom, tak sme nemali na vyber
tam ide taka pekna asfaltka...z turia cez les to cele obchadzas a na konci je chatka a koniec sveta a tam nas chytil dazd a po ceste je zlta odbocka na mincol
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nehláste sa všetci.
Ak by niekto predsa len išiel, tak 8:25 pod hodinami na železničnej stanici v ZA.
Vlak ide 8:39 R - Váh
58km,,prevýšenie 1059m
https://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=212866596633641779721.0004dd14749a40925971a
Krásna príroda, ale na bicykli si to po tejto trase už nezopakujem /aj keď zjazd do Štefanovej bol parádny/. A keď to už hovorím ja, čo mi nejaké to tlačenie, nosenie nevadí, tak je to pravda
90Km, z toho okolo 4h tlačenia, nosenia. Ale inak pekný deň.
Inak pekná trasa cez tú Raču, musím vyskúšať.
Rača a okolie je super. Tento rok si dám určite aspoň jeden výjazd po Beskydoch. Môžeme potom aj nejakú väčšiu partiu zvolať
IceMan, môžme sa dohodnúť. Mám v pláne trocha pobrúzdať aj okolo nádrže Bystrica, potom hore Oravská Lesná, sedlo Demänová a tam kdesi po okolí.