Myslím, že to bude v tej zelenej lokalite na spodku mapky. Tam ma dnes aj informoval cyklista, že tam netreba moc chodiť, že je tam polícia a pohyb tam moc nedoporučuje. No, ale šiel som z ďaleko horších lokalít na výskyt rôznej zveri, tak som to kúril ďalej
Tak vieš ako. Ide sa do lesa a už keď je človek tam tak sa pozrú zhody, nejaké staršie huby, prípadne imelo, čučoriedky prejdené mrazom...skrátka všetko čo sa zejde doma. 😉 To jedine ja si na trailoch huby len fotím a neberiem nič domov. Brusnice len pre zasýtenie. ...imelo som mal na zemi odložené a bolo škaredé počasie asi 2 dni, tak si hovorím, že mi neutečie..samozrejme po 2 dňoch tam boli už len asi 3 opadané lístky. Ľudia hrozne snoria po horách, kde by čo by....
Mne sa páčilo aj keď boli na rybačke a ryby chytali trhavinou...celé jazero rýb hore cvičkou a Ned zahlásil: No, tak na tohle množství sme měli zhruba povolenku
Nazdar Ľubo. Treba to jazdiť kým to je. Moto aktivity teraz akosi utíchli. Ja tam ešte mám plány trochu upraviť stopu, hlavne v spodnej časti, aby tam neboli také miesta, kde sú záseky, ale všetko postupne musím. Mám tu len 1ks pomocníka, ale väčšinou robím na tom sám. Ale celkovo budúcnosť neviem akú to bude mať. Vyzerá to na ďalšiu ťažbu. 🤷♂️
Ty si Janči kde videl, že ja modrú nechodím? 😲😲😲 Veď ju chodím skoro denne. Mne to nevadí, že to je rozryté od motoriek až tak. Len je to výrazne ťažšie na jazdu ako to bývalo.
Prišiel tomu trialu na chuť, do vybitia, na kašu som myslel seba a batériu. Ten trail Ostredok je fakt super a od motoriek je skôr ta modra z Javoriny jazdena.
Ostredok je na pravo, ako je ta tabula, po tom krásnom technickom padáku....(tam jazdia motorky, vlastne jazdia všade....
Ahojte bajkery, niekto v nedeľu nakrmiť endurko? Chystám sa z Trenčína na návštevu - vaše miestne trasy nepoznám, mám tak pol dňa čas a budem rád za guida, prípadne doporučenie "best-of" trasy! Môj custom Hightower 2 sa už teší
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: Nedoporučujú návštevu Višňovskej doliny, medveď je na úteku https://www.zilinak.sk/clanky/28072/v-okoli-obci-stranavy-a-visnove-sa-pohybuje-postreleny-medved
skôr by som povedal ze hľadal parožie
https://youtu.be/XPXnhdI9Y0Q?si=ewSzd2Pv-i0Azaoj
Ostredok je na pravo, ako je ta tabula, po tom krásnom technickom padáku....(tam jazdia motorky, vlastne jazdia všade....