A keby konečne spravili chodník Vrútky - Nezbudská Lúčka o ktorom už neviem koľko počúvame, tak by to bol aj veľmi pekný okruh. Zatiaľ sa dá pre makačov pridať ešte Polom . Potom by som aj z práce mohol chodiť raz za čas na biku rovno domov.
Už ako chceš, Brestov je technické XC dáš aj na HT to nie je žiadna morda. Pripadne, ak budeš sám chcieť alebo s niekym, Jedlovina alebo Krvavá ?? ja mám Trail bike 130/140 čiže neriešim takéto problémy ?
Dobre...Pekne ste šli všetci. Solídne sa to pojazdilo aj smerom hore aj dole. Aj bez tej teleskopky na jednom biku čo som si až neskoro všimol a nepredpokladal Tomášovi sa hádam prst dá bez následkov dokopy ?
branomelisBraňo, ty si dal dobrú hlášku vtedy Sofi táto trať nie je certifikovaná na pevnú sedlovku, že kde má teleskopku, či ako to bolo Tak to ma dostalo
Však som ju hneď po Brestove pochválil, techniku má parádnu a bez teleskopky čo zišla, tak ja by som sa zopár krát isto vyváľal po zemi Presne bajk ma dobrý, len malý upgrade a bude to perfekt
Vieš ako mňa ani nenapadlo, že by na tak krásnom a modernom biku nebola teleskopka. Normálne ja som to zistil asi v polke Brestova, ale nechcel som robiť paniku. Ale prešla to veľmi dobre aj na pevnej. Len som nechcel aby mala prípadne nejaký stresujúci zážitok, lebo na Brestove som zažil a videl už všeličo Teleskopka dúfam, že do budúcna pribudne, lebo technika jazdy je hodne dobrá ?
Preto som čakal a dával pozor, keď už som ju presvedčil ja som videl, už hore že má pevnú. Tak som zvažoval, aj variant, zasunúť ju do rámu trochu, no nebolo potrebné, je šikovná.
tojan01
Tak si bol s tým na urgente? A aký si tam mal nález? Vykĺbené a napravili Ti to, či aj nejaké zlomené? Lebo si sa mi zdal taký celkom v pohode na zlomeninu. Ja sa občas na biku tiež vyváľam a riadne a bolesti máme teda riadne. Napríklad ešte kedysi na HT, keď som nemal teleskopku som šiel preskočiť taký strom v traili a som do neho narazil a bike mi sedlom narazil presne do rebier. Vyrazený dych a potom doma som mesiac nevedel ani ležať, príšerná bolesť.
branomelis je tam nejaká malá zlomenika. Už mi to začína opuchovať až tuším teraz nastupuje tá bolesť
Ja som mal pred rokom obdobie kedy sa mi 2-3 krát za mesiac podarilo na ceste na štrku obrúsiť asfalt. Tam sa zase oškreš riadne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hehe kukám, že si to editol než som toto zosmolil
necham tu na kope vsetky 3 varianty pre porovnanie
variant A.)
variant B.)
variant C.)
čakalo sa na mňa (trochu) 😆 moje nohy nie su vo forme ešte ale inak super pojazd ! .... užil som si to ... kludne aj nabudúce 👍
hlaška bola dobrá veru ?
Teleskopku treba dokúpiť, inak bajk pekný ?
Pršček sa hojí
Tomáš, prajem rýchle uzdravenie 🍀.
Tak si bol s tým na urgente? A aký si tam mal nález? Vykĺbené a napravili Ti to, či aj nejaké zlomené? Lebo si sa mi zdal taký celkom v pohode na zlomeninu. Ja sa občas na biku tiež vyváľam a riadne a bolesti máme teda riadne. Napríklad ešte kedysi na HT, keď som nemal teleskopku som šiel preskočiť taký strom v traili a som do neho narazil a bike mi sedlom narazil presne do rebier. Vyrazený dych a potom doma som mesiac nevedel ani ležať, príšerná bolesť.
branomelis je tam nejaká malá zlomenika. Už mi to začína opuchovať až tuším teraz nastupuje tá bolesť
Ja som mal pred rokom obdobie kedy sa mi 2-3 krát za mesiac podarilo na ceste na štrku obrúsiť asfalt. Tam sa zase oškreš riadne.
Ale stálo mi to za spoznanie fajn ľudí dnes