tak ale spoznal som len dres...keby som videl Canyona tak sa pristavím, to je jasné...ale kričať na niekoho o kom si nie som istý kto je to, by bolo blbé...
dnes posledný výjazdík pred Šelou - začiatok sám, potom vo Višňovom s kajcom, ujom Mirkom a Jožkom...moja trasa: ZA - Lesopark - ponad popolček - kaplnka nad Turím - cez horu do Višňového - Stráňavy - Strečno - Polom - popod Hoblík - Višňové - Trnové (skoro ma tu rafol pes ) - ZA...44 km, 1186 m nastúpaných...spokojne unavený...s kajcom sa na Polom jednoducho ísť nedá
A ještě jedna z Javorníků, ale ta je ještě ze zimy
Tie biele zasnežené kopce vzadu to je čo za pohorie, Tatry? Nie som si istý, tak sa pýtam Lebo dnes som z tej rozhliadne nad Dlhým Poľom videl tiež tie zasnežené vrcholky.
Tak dnes som si dal opäť Javorníky. Trasa: Divina - Kotešová - Dlhé Pole - Vrchrieka - Petránky - po zelenej nad Ochodnicu - zvážnicou do Ochodnice - Majtánky - Nesluša - Rudinská - Divina
Celkovo mi to dalo na 90 km a prevýšenie zhruba 2300m.
Dnes som dal taktiež po praci vyjazd a zhodou okolnosti bol sprvu podobny tomu Katkovmu:
ZA - lesopark - ponad popolcek - kriz nad Turim - Turie - smer Čistiny (ale nie po asfalte, vpravo po luke ku križu, kde pozdravujem mlady par co si to tam uzival v aute) - Stránske - Konská - Zbyňov - Kamenný diel (Budzogáň) - sedlo Patúch - babkovský mlyn (chata) - Babkov - okolo cintorina po lúkach na modru - sedlo pod Lietavským hradom - Lietava - lúky - Malchovica - zel.zn. - Bánová - ZA
Celkovo: 45km, nastúpane 850m, AVS: 15,7km/h
Negatívum bol zo začiatku neprijemný vietor a nejaká "rozklepana" vidlica. Plusom: cca 4 bikeri čo som stretol a pohodička do kopcov..
Nejake foto pridavam...nech to ma vypovednu hodnotu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie biele zasnežené kopce vzadu to je čo za pohorie, Tatry? Nie som si istý, tak sa pýtam
Celkovo mi to dalo na 90 km a prevýšenie zhruba 2300m.
ZA - lesopark - ponad popolcek - kriz nad Turim - Turie - smer Čistiny (ale nie po asfalte, vpravo po luke ku križu, kde pozdravujem mlady par co si to tam uzival v aute) - Stránske - Konská - Zbyňov - Kamenný diel (Budzogáň) - sedlo Patúch - babkovský mlyn (chata) - Babkov - okolo cintorina po lúkach na modru - sedlo pod Lietavským hradom - Lietava - lúky - Malchovica - zel.zn. - Bánová - ZA
Celkovo: 45km, nastúpane 850m, AVS: 15,7km/h
Negatívum bol zo začiatku neprijemný vietor a nejaká "rozklepana" vidlica. Plusom: cca 4 bikeri čo som stretol a pohodička do kopcov..
Nejake foto pridavam...nech to ma vypovednu hodnotu...
No par co som ja videl mali lepsie auto, stary terenny jeep (ARO)
Nevím, myslím si, že by to mohl být Baranec. Ten je první na raně
No Berco asi musí na fľaľtičku zabudnúť. Dovolenku si asi brať nebude.
BY-Veľké Rovné-Štiavnik-BY cca. 45km