Ahojte vsetci . Nakolko som sa dlho venoval motocyklom a chodil som aj na urcite fora , tak som sa rozhodol skusiť nieco preniesť z moto fora na cykloforum .

Chcel by som založiť nie len diskusiu , ale aj organizacne forum , co by pomohlo stretávať sa roznym bikerom z celeho Slovenska . Mali by sa tu riešiť viac dnove vyjazdy s ubytovaním na ktoré by sa mohol prihlasiť kto kolvek a hlavne nejedná sa tu o ziadne amaterske preteky - tu sa nebude pretekať :) .
Napríklad napisem : Chalani , alebo aj baby rad by som 24.9 az 28.9 pojazdil Velku fatru , kto sa prida ? A budem rad ked niekto kto to tam pozná da typ na tie najlepsie MT cesty na cca 3 dni . Vecer spolu posedíme a podebatujeme ( to je samozrejme jasné to netreba ani písať ) . Som výkonostne priemerny cyklista .
Toto bol len príklad .
Ja som cez moto web takto spoznal vela chalanov zo Slovenska a pojazdili sme spolu celu Europu a aj trochu z Azie .
Co vy na to ?
16.09.2021 - 11:17:18
00
Kedykolvek moze ktokolvek vytvorit temu ohladom planovaneho vyjazdu, resp. planovanej kratkej cyklodovolenky, v ktorej budu vsetky podrobne informacie. Cize tato tema ako taka nema az tak vyznam, lebo z dovodu prehladnosti je vhodnejsie, aby bola kazda akcia v samostatnej teme. Ak budes chciet ist niekam pojazdit, tak vytvor novu temu v prilusnej sekcii a hlavne daj do jej nazvu datum a miesto. Nieco na styl "Spolocny vyjazd s ubytovanim v okoli Martina 24. - 28. 9. 2021".

P.S. Taketo akcie sa aj na tomto fore v minulosti organizovali, ale doba sa za tie roky dost zmenila a uz ludia riesia veci viac individualne, takze nebud sklamany ak sa Ti nebudu hlasit davy. :)
16.09.2021 - 11:59:21
00
Sklamaný urcite nebudem , lebo sa nemaju kde hlasiť , Velka Fatra bol len príklad . Len som navrhol aby si cyklisti z MT fora spolu organizovali male 2 až 5 clenné akcie ( nie len preteky ) . Zatial tu mame len prezentovane individualne , vacsinov jednodnove zažitky . A este aj rozdelene po roznych castiach Slovenska .
Ale mozno maš pravdu a premyslím a navrhnem nieco konkretne v najblizsej dobe a uvidíme :)
16.09.2021 - 12:22:00
00
keyboard_arrow_up