Zháňam nejakých bajkerov z NR, ktorí by mali záujem chodievať na nejaké spločné výjazdy.
Alebo by som sa pridal aj k nejakej skupine.
Preferujem radšej trate po asfalte dobré na kondičku(vhodné najme pre croosy, alebo žiletky) ako trasy po lese, ajked mám horský :wink: ...(GIANT Rincon). Ale to mi nevadí.
Jednoducho viac mám radšej dlhší štýl jazdy, ako niekde sa trepať po horách...
Mám síce len 15, ale čas plynie rýchlo... a sedieť len tak zo založenými rukami...
Ak by mal niekto záujem a navrhol by trať po ktorej ísť, tak by som bol rád...
Napíšte ss, alebo na e-mail - [email protected] , alebo aj sem.
Možno niekoho odradí, že sa nebude trepať s 15 ročným, pretože nebude vládať. Ale...Môžem povedať, že budem robiť všetko preto,aby som nebol pozadu :lol: . Samozrejme, ak sa bude dať, lebo napríklad proti žiletkárom to je husté :wink: .
Ale... Už asi zbytočne kecám-lološ uškatcovitý :roll: , takže idem off
25.06.2008 - 21:28:02
00
Skús sa nakontaktovať na týchto - www.velocipedko.sk - aj keď sú starší...
25.06.2008 - 23:12:01
00
V sobotu rano 5:00 vyrazame Tribec gymes zobor atd. este to upresnim ked to bude aktualne 8)
26.06.2008 - 09:56:28
00
takze idete cez jelenec, tam mozem pockat
26.06.2008 - 10:21:48
00
No hej tade volakade este napisem v piatok [img]konkretne veci a ci to je uz na 100%
ZObor_trip.jpg
26.06.2008 - 10:40:21
00
Ako pisal mliecko, mozes ist s nami. Alebo napriklad este Vilinko27 je z Luzan (to nieje daleko). 8)
26.06.2008 - 15:22:39
00
to JoKo: thanx, spýtam sa ich, ďakujem

A odkial začínate? Pretože musím vedieť kedy byť na tom Zobori a ešte sa chcem spýtať, koľko je to kilometrov? Aby som vedel, kolko potrebnej vody musím mať so sebou a či treba aj niečo na jesť...
thx
26.06.2008 - 15:55:23
00
Zaciname v Solcanoch. Kilometrov je to ccccca 70(mozno viac). Neviem ako ty ale ja na trasu dlhsiu ako 20 km beriem zradlo. 8)
26.06.2008 - 17:40:12
00
Dohodni sa s DOTMOM a urcite nas najdes 8)
Pockajte nas niekde v stitaroch vyrazime o 6:00 som to posunul takze tam budeme tak 9:00 - 9:30
Bolo by dobre keby mi poslete cez ss na vas cisla aby sme sa tam ozaj nasli :wink:
26.06.2008 - 18:11:44
00
...takže ak to bude na 100% teda isté, potreboval by som vedieť, kedy mám byť na Zobore, alebo kde a kedy... :P
Takže ak ja začnem od Zobora, tak to bude v prepočte cca koľko km?
Robíte okruh? Alebo kde končíte? Ab som vedel, kde začnem a kde skončím... :)

Ono, aj som čakal, že bude treba brať so sebou dosť veľa vody a aj jedlo nejaké žemle zoberem so sebou, ale nevedel som kolko, závisí to od toho, kolko je to km.
Mám nosič, tak to nevadí...
26.06.2008 - 18:13:55
00
martin ja som z Lužian nie z Lužianok Lužany su dost daleko od nitry cestu znesiem ale zdaleka to nieje taka sranda ako teren volakedy spolu mozeme pobikovat :) ziaden strach a ak chces ist na tento vyjazd povedal by som ze by pre teba bolo dobre ist o patej z nitry do solcian a ist celu trasu spravis to iste kolecko co ostatni a bude :) alebo si aspon nadbehni do napriklad kostolian pod tribecom a mam navrh k trati :D preco nejdeme na gymes na hrad? pofotit treba uz som tam raz bol :) no nevadi vyzera to tak ze pojdem tesim sa idem si kupit este k hydrapaku druhy kosik a vezmem si aj dve flasky nech mozem pit jak zadarmo
26.06.2008 - 22:13:57
00
Vodu doplnime naco nosiť zo sebou take množstva 8)
Vilo ty sa kde napojis ?
27.06.2008 - 10:51:43
00
:oops: hej pojdem len vtedy ak nebudem na tom zle...co s ami moze lahko stat kde chces doplnat vodu nemusim si brat? :P to mi cil hovoris som si dnes druhy kosik kupil :D napojim sa asi v topikoch na kruhaci mam to poceste do solcan...ja sa potom skor odpojim pri ceste spet. cize si nemam vziat moje litre vody, :) ja si asi vezmem....alebo nie? :( kurnik idem ven..
27.06.2008 - 21:46:11
00
:oops: hej pojdem len vtedy ak nebudem na tom zle...co s ami moze lahko stat kde chces doplnat vodu nemusim si brat? :P to mi cil hovoris som si dnes druhy kosik kupil :D napojim sa asi v topikoch na kruhaci mam to poceste do solcan...ja sa potom skor odpojim pri ceste spet. cize si nemam vziat moje litre vody, :) ja si asi vezmem....alebo nie? :( kurnik idem ven..

Velmi casto jazdim v tejto casti a s vodou to je dost problem, hlavne vikendy, potraviny su tam snad ani neni otvorene. Minule sa mi stalo aj cez tyzden ze ich otvarali niekedy po sichtach o stvrtej poobede. Velmi fajn artezska studna je v Hornych Lefantovciach a este tak potraviny v Stitaroch a Jelenci su taka zachrana, ale ostatok :(
Inac vidim ze aj v tejto casti to bicyklovo zije. I ked vyjazd na Tribec hned z rana no dakujem pekne :D
02.07.2008 - 22:57:52
00
Dakujeme za report o obchodoch. Dako sa vyznas ale uz sme to prejazdily :lol: (trosku neskoro). Vody bolo akurat.
02.07.2008 - 23:03:02
00
keyboard_arrow_up