Na adrese http://*****saweb.google.sk/kpisarcik/KralovaHola si môžete stiahnúť mapu KH s trasami MTB. V doc prílohe tohto príspevku sú opisy jednotlivých trás.
Táto téma nech slúži na lepšie zmapovenie kráľovohoľskej oblasti pre bajking.
Trasy, ktoré nájdete na mapke sú len pre vás, ak budete mať niekedy chuť sa vyblázniť. Prípadné doplnenia, úpravy, korekcie vybavíme.
pred pár rokmi sme šli pomodrej a odbočili sme potom na krajšiu zelenú do Vikartoviec... pekne zjazdné so super výhladom na vysoké TA3. samozrejme je to ale zakázané
Dnešná Kráľovka bola veľmi "roztopašná". Na bajk to veru vôbec nebolo, na lyžiach s podporou dvoch palíc ako-tak udržaná rovnováha : post918674.html#p918674
ratrak tam bol ale mal som pekne tempo tak som sa nezdrzoval,,,ved mam uz asi tisic fotiek jeho a raz som sa v nom aj prezliekal vo fujavici v zime 10 stupnov bolo aj teraz ale skoro uplne bezvetrie co je velmi ojedinele
Takto to teda legálne a bez rizika stretu s ochranármi nejde, hej? (viď príloha)
Takže ako dole?
- po modrej na Smrečinské sedlo a ďalej po modrej až do Sp. Bystrého?
- po modrej na Smrečinské sedlo a ďalej po červenej do Vernára?
- po modrej na Smrečinské sedlo a ďalej po zelenej na Doštianky a do Vikartoviec?
- po modrej na Martalúzku a ďalej po žltej na Pusté Pole? (teoreticky najpohodlnejšie keby som tam hore začínal aj končil a nechal si tam auto)
- po zelenej do Liptovskej Tepličky?
Nikdy som tam nebol a ak pôjdem tak pravdepodobne sám takže niečo kde nezablúdim a nebudem musieť hľadať neoznačené chodníčky (i keď by boli iste zaujímavejšie). Neviem čo je prejazdné, čo je ešte zahádzané stromami po kalamite....
Som vďačný za každú radu.
Ďakujem.
Ak budes mat stastie tak ochranarov nestretnes. Lepsie je ist asi cez tyzden ako cez vikend. Ja som to pred dvoma rokmi absolvoval po trase C.Skala-KH- Andrejcova-L.Teplicka-Strba. Podarilo sa to bez asistencie strazcov prirody.
astro v sobotu ideme tu variantu na vernar, len za mornou treba odbocit z cervenej na miestny neznaceny singel..ak sa nemozes pridat, tak dam vediet potom kolkych ochranarov sme stretli
To je sila,človek aby sa ich bál ako medvedov ....
Medved pred tebou vacsinou ujde. Ochranar si ta pocka.
A este sa mi ziada dodat, ze ked uz k tomu stretu dojde, trebato brat pozitivne, ze si bol "vyzrebovany" a pokutu brat ako poplatok za vstup na zakazany trail
Sila je to že na jeseň keď som išiel na KH tak ochranári stáli pri ceste a pozerali ako cigáni zbierajú brusnice a nechali ich tak, nech ma skúsi nejaký ochranár buzerovat pričom nerobím nič zlé tak mu otrepem bike o hlavu:-D
Vlastne keď tak nad tým uvažujem tak toto je aj riešenie, treba si naboxovat tvár na čierno, prilepit fúzy a na hlavu klobúk a človek je hneď nedotknutelny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ano siel tu je videjko https://vimeo.com/74874230
Hej. Od nedeľe ťaháme na našej trati Rex-y so 757 (754).
http://www.slovakrail.sk/fileadmin/Dokumenty2/gvd_14_15/definitivny/173.pdf
pokial tam nezacali zasnezovat
post918674.html#p918674
Takže ako dole?
- po modrej na Smrečinské sedlo a ďalej po modrej až do Sp. Bystrého?
- po modrej na Smrečinské sedlo a ďalej po červenej do Vernára?
- po modrej na Smrečinské sedlo a ďalej po zelenej na Doštianky a do Vikartoviec?
- po modrej na Martalúzku a ďalej po žltej na Pusté Pole? (teoreticky najpohodlnejšie keby som tam hore začínal aj končil a nechal si tam auto)
- po zelenej do Liptovskej Tepličky?
Nikdy som tam nebol a ak pôjdem tak pravdepodobne sám takže niečo kde nezablúdim a nebudem musieť hľadať neoznačené chodníčky (i keď by boli iste zaujímavejšie). Neviem čo je prejazdné, čo je ešte zahádzané stromami po kalamite....
Som vďačný za každú radu.
Ďakujem.
Medved pred tebou vacsinou ujde. Ochranar si ta pocka.
A este sa mi ziada dodat, ze ked uz k tomu stretu dojde, trebato brat pozitivne, ze si bol "vyzrebovany" a pokutu brat ako poplatok za vstup na zakazany trail